Οι ιερόδουλες από την Αφρική άρχισαν να εμφανίζονται και πάλι στο κέντρο της Πάτρας τις νύχτες.

Είναι γνωστό ότι οι ιερόδουλες τους τελευταίους δύο μήνες περίπου είχαν εξαφανιστεί από την γνωστή πιάτσα που συχνάζανε για αρκετά χρόνια, στο τετράγωνο της Μιαούλη και της Τσαμαδού, από το ύψος της Κορίνθου έως και την Ρήγα Φεραίου.

Τα συνεχή επεισόδια και οι προστριβές μεταξύ τους, αλλά και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, αποτέλεσαν τις αιτίες για να… εξαφανιστούν από τα κεντρικά αυτά σημεία της Πάτρας.

Το όλο φαινόμενο, σύμφωνα με αρκετούς Πατρινούς, προκαλούσε το δημόσιο αίσθημα, καθώς υπήρχαν νύχτες που οι γνωστές «γωνίες» ήταν γεμάτες από ιερόδουλες που σταματούσαν τους πεζούς και τους οδηγούς για να τους «ψαρώσουν».

Επειδή το πράγμα είχε ξεφύγει, φαίνεται ότι αυτοί που το κινούν αποφάσισαν να το μετριάσουν μπροστά στον φόβο της επέμβασης της ΕΛ.ΑΣ. Αποτέλεσμα ήταν ορισμένοι να σχηματίσουν την λανθασμένη εντύπωση ότι η υπαίθρια πορνεία σταμάτησε να υπάρχει τις νύχτες από την στιγμή που εξαφανίστηκαν τα κορίτσια της Αφρικής.

Ωστόσο, το φαινόμενο μπορεί να μετριάστηκε, αλλά φυσικά δεν σταμάτησε. Ήδη κάποιες από τις ιερόδουλες έχουν ξεκινήσει να κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους, μόνο που πλέον κινούνται σε πιο σκοτεινά σημεία της ίδιας περιοχής και όχι «φάτσα κάρτα» στις συμβολές της Ρήγα Φεραίου με την Μιαούλη και την Τσαμαδού.

Και φυσικά δεν κάθονται όλες μαζί στην ίδια θέση, αλλά κινούνται η κάθε μία ξεχωριστά και όπου δουν ότι μπορεί να «σταυρώσουν» πελάτη την… πέφτουν.