Ένα κορίτσι που μεγάλωσε στην Πάτρα, κάνοντας πλέον καριέρα μοντέλου, ετοιμάζεται να ταξιδέψει για το Μιλάνο, μετά από σχετικές προσκλήσεις που της έγιναν από το πρακτορείο που συνεργάζεται.

Ο λόγος για την πανέμορφη, Κατερίνα Γαλιατσάτου, ένα μοντέλο που τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες διαφημίσεις που μπαίνουν καθημερνά στα σπίτια μας και το οποίο από τις σάλες των γηπέδων βόλεϊ ανέβηκε στις πασαρέλες.

Η προτροπή έγινε αρχικά από τον αξέχαστο σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη που ήταν γνωστός της οικογένειας της. Ο Ασλάνης διέκρινε σε αυτή την κοπέλα που λάτρευε τον αθλητισμό, σπούδαζε φιλοσοφία και διάβαζε αρχαίους συγγραφείς, μία ξεχωριστή ομορφιά. Με ύψος 1.78,  μάτια πράσινα και πρόσωπο που θυμίζει "άγγελο", η Κατερίνα ξεχώριζε και μαγνήτιζε τα βλέμματα, έχοντας πάνω της κάτι μοναδικό.


Η Κατερίνα Γαλιατσάτου μεγάλωσε και αγάπησε την Πάτρα, με την μητέρα της να είναι γιατρός και τον πατέρας της επιχειρηματίας. Μαζί με την Πάτρα αγάπησε και το βόλεϊ, αφήνοντας υποσχέσεις για καριέρα. Διέκοψε όμως λόγω του Πανεπιστημίου και της φιλοσοφικής.

Στη συνέχεια μπήκε για τα καλά το μόντελινγκ στην ζωή της και οι διαφημίσεις. Πρωταγωνίστησε σε διαφημίσεις όπως στην μπύρα «Μύθος», στο κρουασάν «Molto», στην Nova και ταυτόχρονα έκανε δεκάδες φωτογραφήσεις για περιοδικά, αλλά και εμφανίσεις σε μεγάλες πασαρέλες μόδας.

Στο πρόσφατο φύλλο της το «Πρώτο θέμα» της αφιέρωσε ολοσέλιδο ρεπορτάζ. Πλέον η Κατερίνα Γαλιατσάτου έχει ανοίξει για τα καλά τα φτερά της και θεωρείται από τα ανερχόμενα ονόματα στο χώρο. 

(Οι φωτογραφίες είναι από το Ace Models)