«Will be back». Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει η εταιρεία παραγωγής της κινηματογραφικής σειράς «Ο Εξολοθρευτής». Κι αυτό υπόσχεται στους θαυμαστές της, παρά το γεγονός ότι η τελευταία ταινία «Terminator: Genysis» (Εξολοθρευτής: Γένεσις) δεν τα πήγε και τόσο καλά στο αμερικανικό box office. Βέβαια αυτό δεν θα γίνει στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με το newbeast όπως δήλωσε σε συνέδριο η επικεφαλής του γραφείου Ενημέρωσης της εταιρείας παραγωγής Ντάνα Γκόλντμπερκ η ταινία «βγαίνει» μετά από μία σειρά κακών κριτικών που πήρε, αλλά και σημειώνοντας έσοδα λιγότερα από 100 εκατ. δολάρια στο αμερικανικό box office.

«Δεν θα έλεγα ότι η κινηματογραφική σειρά μπαίνει σε αναμονή, αλλά όσο ότι θα τεθεί εκ νέου σε προγραμματισμό», είπε στο συνέδριο, χωρίς να προκαθορίζει το χρονοδιάγραμμα για το μέλλον της κινηματογραφική σειράς, καθώς πριν βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το «Γένεσις» είχε ανακοινωθεί ότι θα ακολουθήσουν άλλες δύο ταινίας του Εξολοθρευτή, ενώ η Γκόλντμπεργκ άφησε να εννοηθεί ότι οι ημερομηνίες που είχαν αρχικά ανακοινωθεί δεν αποτελούν προτεραιότητα.