Για 1η φορά ο Οργανισμός "Make a wish" θα πραγματοποιήσει ενημέρωση νέων εθελοντών σε όλους εσάς που θέλετε να υποστηρίξετε το Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε Πάτρα και Πύργο!

Ο στόχος; Να εκπληρωθούν περισσότερα παιδικά όνειρα.

Στην Πάτρα θα βρίσκονται το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 4:00μ.μ. στον Συνεδριακό χώρο της Αγοράς Αργύρη ενώ στην συνέχεια, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εθελοντών στο 2109637660 (εσωτ. 104) και να ενημερωθείτε πως μπορείτε να συμμετάσχετε!


Το Μake a wish...

Ο οργανισμός ξεκίνησε το έργο του το 1980 από την Αριζόνα των Η.Π.Α.

Ο επτάχρονος Chris που έπασχε από λευχαιμία, είχε μια βαθιά επιθυμία, να γίνει αστυνομικός.

H οικογένεια του με την βοήθεια της τοπικής κοινωνίας, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και το όνειρο του μικρού Chris έγινε αληθινό. Την ξεχωριστή αυτή μέρα, ο Chris αφού ορκίστηκε επίτιμος αστυνομικός, κατευθύνθηκε με το περιπολικό στο ελικόπτερο της αστυνομίας, για εναέρια επόπτευση.

Ακόμα φορώντας την στολή του μοίρασε κλήσεις σε όλους όσους δεν τηρούσαν τον νόμο. Η ιστορία του επτάχρονου αστυνομικού, αποτέλεσε κυρία πηγή έμπνευσης για την δημιουργία του οργανισμού.

Στην Ελλάδα το Make a wish, πρωτοεμφανίστηκε το 1999 και εδώ και πολλά χρόνια, πραγματοποιεί τις πιο τρέλες ευχές όλων εκείνων των παιδιών που το έχουν ανάγκη.


Make-A-Wish Greece. Tv Spot. Christina, 4... I wish to be a Ballerina!