Η εξέλιξη της επιχειρηματικής ζωής της πόλης, όπως είναι αναμενόμενο, υπόκειται σε αλλαγές.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα κατάστημα "σβήνει" για να δώσει ζωή σε κάποιο άλλο. Τρανταχτό παράδειγμα οι 2 γωνίες στην συμβολή Μαιζώνος και Αράτου.

Από τη μία, ένας χώρος που έχει αλλάξει, φιλοξενώντας για 40 περίπου χρόνια ανταλλακτικά και αξεσουάρ για μηχανάκια, αλλά και πρόσφατα μαγαζί τύπου «1 ευρώ», ετοιμάζεται να γίνει στέγη για το νέο κατάστημα των "Coffee Island". Σε κεντρικό σημείο, με σίγουρη τη μεγάλη διέλευση του κόσμου από εκεί, υπόσχεται να έρθει για να μείνει…


Από την άλλη, στην ακριβώς απέναντι πλευρά του δρόμου, το κατάστημα που πριν από χρόνια αποτελούσε πόλο έλξης για τους λάτρεις της ένδυσης, καθώς φιλοξενούσε ένα από τα πιο μεγάλα brands του χώρου της μόδας, έχει υποστεί τις ανάλογες αλλαγές με την πάροδο του χρόνου.

Αφού λειτούργησε για μεγάλο χρονικό διάστημα ως εμπορικό κατάστημα εποχιακών ειδών, σύντομα θα φιλοξενεί τη μονάδα παραγωγής ζύμης "Μπουλούλης", όπως μας πληροφορεί το πανό που έχει αναρτηθεί.


Είναι σίγουρα θετικό να ανοίγουν επιχειρήσεις και καταστήματα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης και της ύφεσης, που χαρακτηρίζει την τοπική αγορά. 

Αναμένουμε έτσι τη συνέχεια των επιχειρηματικών εξελίξεων και σίγουρα ελπίζουμε στην διαρκή επιτυχία τους!