Πολλοί από εμάς θα είπαν κάποια στιγμή ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε....

Μήπως θα πρέπει να το ξανασκεφτούμε; Ο Δημήτρης Παπαργύρης στα 23 του χρόνια, αναγκάστηκε να κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας, όπως είχε εξομολογηθεί στο patrasevents.gr, όμως αυτό ήταν απλά η αφορμή για να δυναμώσει πιο πολύ και να συνεχίσει αυτό που αγαπά...

Να αθλείται υπό την καθοδήγηση του δάσκαλου του, Σταμάτη Μπιτάκου!

Στον χώρο του αθλητισμού έχει γίνει περισσότερο γνωστός για το πάθος που βγάζει στις προπονήσεις, που είναι πραγματικά πολύ σκληρές.

Ο Δημήτρης είναι ένα αεικίνητος αθλητής που αποφάσισε πως θέλει να απαντήσει στην πρόκληση της ζωής!


Yπάρχουν άνθρωποι που παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συναντούν στη ζωή τους, όχι μόνο δεν το βάζουν κάτω, αλλά αντίθετα σφίγγουν τα δόντια και δίνουν τη δική τους μάχη για να σταθούν και πάλι στα πόδια τους!

Ο Δημήτρης Παπαργύρης είναι από τους ήρωες της διπλανής πόρτας... Πιο δυνατός από ποτέ κατάφερε να κάνει πολλούς ενδιαφερόμενους να ασχοληθούν με τις πολεμικές τέχνες και να δώσει το δικαίωμα στα ΑμεΑ να δουν πιο "ζεστά" το ρινγκ.

Ο Σταμάτης Μπιτάκος μιλά με τα καλύτερα λόγια για την εξέλιξη του μαθητή του, που περνά πολλές ώρες στο γυμναστήριο όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και video που ακολουθούν:


Δημήτρης Παπαργύρης training 2