Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε απέναντι στον Παναιγιάλειο η Λαμία, που επικράτησε 1-0 στην έδρα της και πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς. 

Μετά την ήττα από την Λάρισα την περασμένη αγωνιστική, στη Λαμία είχαμε αλλαγή τεχνικού. Τον Σούλη Παπαδόπουλου διαδέχτηκε ο Γιώργος Βαζάκας και η ομάδα του έπρεπε να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Αυτό δεν μπορούμε να πούμε πως το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό, αφού είδαμε ένα αρκετά άσχημο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις και από τις δύο πλευρές.

Το δεύτερο μέρος σύμφωνα με το gazzetta άρχισε με προβλήματα για τον Παναιγιάλειο... Πρώτα ήρθε ο τραυματισμός του Ομάρα και στη συνέχεια ήρθε και η απώλεια του Πέρεθ ο οποίος έφυγε κατευθείαν για το νοσοκομείο. Μέσα σε όλα αυτά και ενώ το παιχνίδι πήγαινε... σβηστά για 0-0, ήρθε το γκολ του Πίντο με κεφαλιά στο 74' και ενώ είχε περάσει πριν λίγα λεπτά στην αναμέτρηση για να κάνει το 1-0.

Ένα σκορ που δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να μην απειλούν καν με αξιώσεις και την Λαμία να μένει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα που της έδωσε και τους πρώτους τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις: 

Λαμία (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοντέων, Λεάντρο, Τσαμούρης, Σιλιγαρδάκης, Τριανταφυλλάκος (89' Τόσκας), Νατσιόπουλος (60' Τζόκιτς), Νεόφυτος, Σερζίνιο, Καραλής (67' Πίντο).

Παναιγιάλειος (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ (56' Σκαρτσίλας), Ιωάννου, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Σπίνουλας, Λινάρδος (56' Σταμογιάννος), Πέρεθ (75' Πέριτς), Μπούνας, Μίλιτς.


Λαμία - Παναιγιάλειος 1-0 Στιγμιότυπα Football League 2η Αγ. {2/10/2015}