Σάββατο 10 Οκτωβρίου το Bedroom βρίσκει ευκαιρία και γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλια του στο πλήρως ανανεωμένο χώρο του Steam (ex Vice Versa), με καλεσμένο για πρώτη φορά στην Αθήνα τον Ισπανό dj και παραγωγό Ramiro Lopez.

Μετά τις έξι το πρωί στο γνωστό after hours ραντεβού, o Liem.

Το βράδυ θα ξεκινήσει με μουσικές απο την Olga ενώ αργότερα τα decks θα αναλάβει ο Hush.

Είσοδος 8 ευρώ
Ελεύθερη μετά τις 06.00
Steam, Ευρυμέδοντος 3,Γκάζι,Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων 6941592370

Ο Ramiro Lopez έγινε γνωστός μέσα απο τις παραγωγές του και την ενσωμάτωση του σε δισκογραφικές όπως Suara,Terminal M,Intec,Octopus,Diynamic,Noir κ.α.
Ξεχωρίζουν οι συνεργασίες του με κορυφαίους καλλιτέχνες του χώρου όπως Pirupa,Mark Knight,Kaiserdisco ενώ μεγάλη επιτυχία γνώρισε το κομμάτι Y.E.A.H παραγωγή που επιμελήθηκε μαζί με τον Coyu. 
Κυκλοφορίες όπως το 'This and That και 'Spirit' είναι στο στόχαστρο πολλών καταξιωμένων djs της ηλεκτρονικής σκηνής και ταρακουνούν συχνά τα techno dancefloors ανά το κόσμο.

Όμως το ταλέντο του Ramiro δεν τελειώνει εκεί.Εχόντας αμέτρητες live εμφνίσεις σε διάφορα clubs και festivals του εξωτερικού, μερικών εκ των οποίων είναι το ADE(Ολλανδία),
BPM Festival (Μεξικό), Space Ibiza,Pacha,Sankeys(Ibiza),Fire (Λονδίνο) φροντίζει να μεταφέρει στο κοινό την tech ενέργεια του. 

Τελευταία στάση του Ramiro Lopez πριν από το Amsterdam Dance Event οπου θα εμφανιστεί στο πλευρό των Coyu και Umek, θα είναι η Αθήνα, όπου αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με τις techno και tech/house μουσικές του.