Πάντα είναι χαρά μας να φιλοξενούμε όμορφους γάμους που τόσο οι διακοσμητικές λεπτομέρειες και η οργάνωση όσο και το ίδιο το ζευγάρι μας αφήνουν μια «γλύκα»!

Φανταστείτε λοιπόν τον ενθουσιασμό μας σήμερα που παρουσιάζουμε το γάμο της Σοφίας.

Η γλυκιά Πατρινή Σοφία Μαραχώρη, που έχει ασχοληθεί με τα κοινά μέσω της κοινωφελής επιχείρησης του Δήμου Πατρέων (έχει αναλάβει το επικοινωνιακό κομμάτι του καρναβαλιού) και ο γνωστός Πατρινός έμπορος ανταλλακτικών Αντώνης Μπουχάγιερ παντρεύτηκαν την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στον Ι.Ν. του Παντοκράτορα!

Ένας πολύ όμορφος γάμος που είχε πολλές στιγμές κεφιού για το ζευγάρι αλλά και για τους καλεσμένους του.


Αντώνης - Σοφία χορός γάμος

Κουμπάρες του ζευγαριού ήταν οι Xριστίνα Κανελλάκη και Τόνια Κοκοβίκα ενώ το «παρών» έδωσαν συγγενείς, συνάδελφοι και αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο πολύ όμορφο νυφικό της, το οποίο όπως μάθαμε ήταν cymbenile από τον Οίκο «Φωτεινή». Τα μαλλιά της είχε επιμεληθεί το κομμωτήριο «Όλγα» και τα πολύ κομψά άκρα της ήταν από το «Sofianails».

Η διοργάνωση/διακόσμηση ήταν από το «Πασπαρτού» και για τις πολύ όμορφες φωτογραφίες φρόντισε ο φωτογράφος Vasilis Νoble.

Η δεξίωση που ακολούθησε έγινε στο Συμπόσιο και εκεί ο dj Γιώργος Σπανός φρόντισε να εξελιχθεί το τραπέζι σε ένα μεγάλο party μέχρι το πρωί.


Φωτογραφίες πριν το γάμο...