Μεγάλο και σημαντικό πρόβλημα για την νέα διοίκηση της Παναχαϊκής και για την ομάδα που θα πρέπει άμεσα να το λύσει, δημιουργεί η αρνητική στάση του σωματείου των Πετεινών να συνεχίσει την συνεργασία του με τους «κοκκινόμαυρους».

Συνεργασία που είχε να κάνει με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και το προπονητικό κέντρο που ήταν να κτίσει η ομάδα στην Εγλυκάδα, στο γήπεδο των Πετεινών. Ο χώρος ανήκει στο σωματείο του Αγίου Νεκταρίου το οποίο ήταν σε συνεργασία με την Παναχαϊκή όταν στην διοίκηση του ήταν ο Αλέξης Κουγιάς.

Το σωματείο των Πετεινώνγνωστοποίησε στην νέα διοίκηση της ομάδας, δια μέσου του εκπροσώπου του, Χρήστου Τσαρτόλια, πρώην συνεργάτη του Αλέξη Κούγια να μην συνεχίσει τις προπονήσεις η Παναχαϊκή εκεί.

Αυτό, τη στιγμή που μέρος της συμφωνίας της αγοροπωλησίας της ΠΑΕ ήταν και το προπονητικό κέντρο της Εγλυκάδας, το οποίο ο Αλέξης Κούγιας, το παρουσίαζε σαν να ανήκει στην Παναχαϊκή.

Ο Πότης Τσιριμπής σε δηλώσεις που έκανε κατηγόρησε τον Χρήστο Τσαρτόλια, που ως γνωστόν είναι ιδιοκτήτης του Παμπατραϊκού, ότι προχωρεί σε μία τέτοια κίνηση γιατί ήθελε να προωθεί από το σωματείο του παίκτες στην ομάδα Νέων της Παναχαϊκής, κάτι που η διοίκηση δεν δέχτηκε. Η ουσία είναι ότι η ομάδα πλέον μετά τις εξελίξεις αυτές δεν έχει γήπεδο όχι μόνο για να δίνει αγώνες, αλλά ούτε και να κάνει προπονήσεις.

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή δέχτηκε να παραχωρήσει για λίγες μέρες το γήπεδο της Αγυιάς στην ομάδα για να κάνει προπονήσεις, όμως από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποια σύμβαση συνεργασίας, αυτό δεν μπορεί να αποτελεί μόνιμη λύση.