Τελευταία Κυριακή του Αυγούστου και μπορεί ο δυνατός αέρας που επικράτησε από το πρωί στην περιοχή της Αχαΐας, να «σήκωσε» κύμα στις περισσότερες από τις παραλίες γύρω από την Πάτρα, όμως αυτό δεν πτόησε τους Πατρινούς.

Η θερμοκρασία είναι άλλωστε υψηλή και θυμίζει «καύσωνα», ο δυνατός αέρας φέρνει «λίβα» και έτσι από το πρωί δεκάδες Πατρινοί εξόρμησαν στις παραλίες γύρω από την Πάτρα, μακρινές και κοντινές για να πουν με μία βουτιά το δικό τους «αντίο» στον Αύγουστο.

Το δικό τους «αντίο» στο καλοκαίρι. Το καλοκαίρι που φεύγει όμως είναι ακόμα εδώ και από την στιγμή που είναι ακόμα εδώ, πρέπει να αξιοποιήσουμε την κάθε στιγμή του. Έτσι, αρκετοί Πατρινοί βρέθηκαν στη Πλαζ, στο Ρίο, στον Άγιο Βασίλη, στην Ροδινή, στο Λόγγο, στο Διακοπτό και σε άλλες παραλίες της ανατολικής Αχαΐας.

Άλλοι πάλι προτίμησαν τα δυτικά του νομού, πηγαίνοντας σε Αλισσό, σε Αλυκές, Νιφορέικα, Λακκόπετρα, Καλόγρια ή και Γιαννισκάρι, χωρίς φυσικά η ουσία να αλλάζει. Και η ουσία είναι ότι η Πάτρα την τελευταία Κυριακή του καλοκαιριού αποχαιρέτησε τον Αύγουστο με μία βουτιά ή έστω με ένα ποτό και ένα σφηνάκι στα beach bars των περιοχών αυτών, καθώς τα περισσότερα από αυτά γέμισαν και πάλι από κόσμο.

Γειά μας και του χρόνου. Και μην μελαγχολείτε. Στο κάτω - κάτω και τον Σεπτέμβρη οι παραλίες εκεί θα είναι…