Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το astrologos για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο, έχετε μεγάλη ανάγκη για δράση, έχετε συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, επαφές με ανθρώπους από το παρελθόν ενώ στον χώρο της εργασίας σας  ίσως να υπάρξουν νέα δεδομένα. Όσοι είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου σας (γύρω στις  21-23 Μαρτίου) θα κάνετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αν και θα είναι προτιμότερο να περιμένετε λίγες ημέρες που  ο Κρόνος θα περάσει στον Τοξότη και θα σταθεροποιήσει τα σχέδια και τις επιδιώξεις σας.   Όμως  η Πανσέληνος αυτή φέρνει στην επιφάνεια κάποια κρυφά οικογενειακά θέματα, προσέχετε λοιπόν μήπως ανακαλυφθεί κάτι που δεν θέλετε να κοινολογήσετε ή αντίθετα μπορεί εσείς να ανακαλύψετε πράγματα που σας κρύβουν οι άλλοι.

Ταύρος
Η Πανσέληνος αυτή δεν μπορώ να πω ότι είναι αρνητική για εσάς τους Ταύρους, ενδεχομένως όμως να έχετε διλλήματα ανάμεσα σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και σε πρόσωπα που αγαπάτε. Ίσως να μην ξέρετε ποιον δρόμο να ακολουθήσετε. Για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις  5-7 Μαΐου υπάρχει ένταση σε οικογενειακό επίπεδο (μετακομίσεις, μετακινήσεις) ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Όσοι είστε γεννημένοι τον Απρίλιο είστε σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο, με συζητήσεις για την εργασία σας να  έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Μην εμπιστεύεστε φίλους που δεν έχει δοκιμάσει ο χρόνος.

Δίδυμοι
Εσάς τους Διδύμους η Πανσέληνος αυτή σας επηρεάζει άμεσα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Μάιο, με  τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά θέματα να έρχονται στο προσκήνιο. Τις ημέρες αυτές έχετε μια λαθεμένη εκτίμηση των πραγμάτων η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει προβληματισμούς ακόμη και εξαπατήσεις σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Θα έχετε ατελείωτες μετακινήσεις, θα δείτε φίλους από τα παλιά, ενώ με τον κυβερνήτη σας Ερμή να περνά στον Ζυγό, για όλο αυτό το διάστημα  οι συναντήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι πολλές! Οποιοδήποτε θέμα  έχει σχέση με την εργασία ή την υγεία σας θα πρέπει για λίγο ακόμη να το προσέχετε.

Καρκίνος
Εσείς οι Καρκίνοι επηρεάζεστε πάντοτε από την Πανσέληνο, με την συγκεκριμένη να μην είναι δυσαρμονική ως προς το ζώδιό σας, ενώ σας ανοίγει δρόμους για  ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Όμως έχετε διλλήματα ανάμεσα στο να ακολουθήσετε κάτι που έχει σχέση με την καθημερινή σας ζωή ή γενικότερα με την μελλοντική. Τα έξοδα αλλά και τα έσοδα δεν λείπουν, ενώ η οικογένεια θα σας απασχολήσει για πάρα πολύ καιρό.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει τα οικονομικά σας, προσέχετε μην κάνετε λαθεμένες επιλογές και λαθεμένες εκτιμήσεις οι οποίες θα είναι σημαντικές. Όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας ( 1-10 Αυγούστου), αντιμετωπίζετε περίεργες καταστάσεις με τον Άρη από την μια να σας κάνει δυναμικούς και ερωτικούς ενώ από την άλλη με  την ανάδρομη Αφροδίτη τα συναισθηματικά σας δεν φαίνεται να καταλήγουν κάπου, είναι παροδικά. Συζητήσεις θα έχετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Μην αποφασίσετε να κάνετε επενδύσεις ή να πάρετε στα σοβαρά μια οικονομική πρόταση που θα σας γίνει τώρα.

Παρθένος
Για εσάς τους Παρθένους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα πιεστικά, με την Πανσέληνο αυτή να σας επηρεάζει και να φέρνει στην επιφάνεια πράγματα κρυφά που αφορούν τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας! Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν, ίσως όμως να μην είναι τόσο ξεκάθαρες, τόσο ειλικρινείς. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας και προσέχετε κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις που γίνονται και οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν απρόβλεπτα γεγονότα.  Τα οικονομικά σας θέματα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν για πάρα πολύ καιρό.

Ζυγός
Εσείς οι Ζυγοί, με τον Ερμή να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, θα μάθετε πολλά από όσα διαδραματίζονταν παρασκηνιακά το προηγούμενο διάστημα, ενώ η Πανσέληνος επηρεάζει τα εργασιακά σας θέματα ή ακόμη και την υγεία σας. Οι φίλοι σας είναι μεν κοντά σας, βλέπετε φίλους από τα παλιά, δεν αποκλείονται όμως και κάποιες εμπλοκές. Υπάρχουν αρκετά άγχη τα οποία σας πιέζουν αυτόν τον καιρό ενώ έχετε πολλά ερωτηματικά για μια σχέση ή μια συνεργασία σας.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος κυριαρχεί στο τριήμερο αυτό, δεν είναι όμως δυσαρμονική για εσάς τους Σκορπιούς καθώς φωτίζει τις σχέσεις σας με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Έχετε όμως διάφορα διλλήματα ανάμεσα στους φίλους και την κοινωνική σας ζωή, χωρίς να ξέρετε ποιο δρόμο να ακολουθήσετε. Υπάρχει ένταση για όσους έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο και θα πρέπει να προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα. Μην εκτίθεστε κοινωνικά αν δεν είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας και μην δίνετε λαβές για σχόλια! Προσοχή, θα σας το λέω για πολύ καιρό, υπάρχει μια τάση κουτσομπολιού θα μπορούσα να πω ή θα πρέπει να κρατήσετε μυστικά τα σχέδιά σας.

Τοξότης
Η Πανσέληνος αυτή είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Τοξότες και επηρεάζει άμεσα όσους έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο προκαλώντας κάποια λάθη, κάποιες παραπλανήσεις. Προσοχή επίσης στις επαφές σας με το υγρό στοιχείο. Όσοι είστε  γεννημένοι τον Δεκέμβριο έχετε ακόμη κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, με νέους δρόμους να ανοίγονται τώρα για τη συναισθηματική σας ζωή αλλά και γενικότερα για ταξίδια, μετακινήσεις.  Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους, ειδικά του Δεκεμβρίου, αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος, αν και η Πανσέληνος αυτή μπορεί να σας δείξει ότι κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να μην είναι ειλικρινή απέναντί σας. Ίσως ακόμη και στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας να υπάρξουν κάποιες εντάσεις. Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Λέοντα (τον τομέα των κοινών οικονομικών σας)  μπορεί να δημιουργεί έσοδα και έξοδα.

Υδροχόος
Για εσάς τους Υδροχόους η Πανσέληνος αυτή φορτίζει την ατμόσφαιρα, με ένα οικονομικό θέμα –είτε από τα τρέχοντα οικονομικά, είτε από τις επενδύσεις σας- να σας απασχολεί άμεσα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί  τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας! Κρυφές καταστάσεις έρχονται στο φως. Η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό είναι ιδανική για εσάς, με την εύνοιά του αρχικά να την αισθάνεστε όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες καθώς θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Φεβρουαρίου προσέχετε τον Άρη απέναντί σας που μπορεί να δημιουργήσει ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσέχετε επίσης την υγεία σας. Αν έχετε γενέθλια την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας ανασαίνετε σιγά σιγά, καθώς ο Κρόνος που πίεζε τα επαγγελματικά σας σχέδια εγκαταλείπει τον τομέα αυτόν.

Ιχθείς
Για εσάς τους Ιχθύς η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο φέρνει στην επιφάνεια σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Ασχοληθείτε με την εργασία ή την υγεία σας, ενώ ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με την οικογένειά σας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.