Το πανηγύρι κατάληξε σε συλλήψεις και παραπομπές στο αυτόφωρο, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

"Ντου" έκανε η αστυνομία στο πανηγύρι του Αγίου Γιάννη, στο Τζαμί, κοντά στον Πύργο Ηλείας, με τους αστυνομικούς να συνοδεύονται από μεικτά κλιμάκια της Εφορίας και του ΙΚΑ, στο πλαίσιο των ελέγχων από την Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων. Τα κλιμάκια διαπίστωσαν παραβάσεις και οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, προχώρησαν σε έξι συλλήψεις επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνταν στο πανηγύρι.

Οι επιχειρηματίες, αυτοί, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, έκαναν «χρυσές» δουλειές, σερβίροντας έως και γουρουνόπουλα, με τις σαμπάνιες παράλληλα να ρέουν άφθονες και στο πανηγύρι να συμμετέχουν πάνω από 2.000 κόσμου. Από τους έλεγχους διαπιστώθηκε ότι οι επιχειρηματίες αυτοί που συνελήφθησαν δεν είχαν προχωρήσει στην έκδοση αποδείξεων, την ώρα μάλιστα που τα ταμεία τους ήταν γεμάτα από χρήματα.

Να σημειωθεί πως εκτός από τους έξι επιχειρηματίες στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και ο εκπρόσωπος του πολιτιστικού συλλόγου υπό την αιγίδα του οποίου διεξήχθη το πανηγύρι. Πάντως στη συνέχεια οι έξι επιχειρηματίες αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο ορίστηκε σε βάρος τους τακτική δικάσιμος.