Σε καλό δρόμο βρίσκεται το ενδεχόμενο της συνεργασίας του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Βασίλη Χατζηλάμπρου με το κόμμα της Λαϊκής Ενότητας της πρώην Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στο Ράδιο Γάμμα και στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου, το στέλεχος του κόμματος και  Περιφερειακός Σύμβουλος, Κώστας Γαβριηλίδης. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κλείσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Αχαΐα και μέσα σε αυτό δεν αποκλείεται να είναι και το όνομα του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στην Πάτρα δεν αποκλείεται να βρεθούν στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, όχι μόνο ο επικεφαλής του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης, αλλά και ο Κωνσταντίνος Λαμπαβίτσας, ο οικονομολόγος και βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας που θεωρείται ένας από τους βασικούς υποστηρικτές της δραχμής. Ο τελευταίος έχει δεχθεί σχετικκή πρόσκληση από στελέχη του κόμματος και αναμένεται να απαντήσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Πάντως, στις δηλώσεις του o κ. Γαρβριηλίδης στο Ράδιο Γάμμα μίλησε για στροφή 180 μοιρών του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική του, χαρακτηρίζοντας τα μέλη του αποστάτες. «Εμείς μείναμε σταθεροί στις αρχές και στις αξίες μας, στα ιδεολογικά μας πιστεύω και στον ιδεολογικό μας στόχο» τόνισε μεταξύ άλλων.