Το 4o Kitesurf Festival έρχεται δυνατά στις 5 & 6 Σεπτεμβρίου να ταράξει τα νερά του Δρεπάνου, στο πιο καλοκαιρινό event του φθινοπώρου!

Εντυπωσιακοί αγώνες, θέαμα, side activities, μουσική και πολλές εκπλήξεις για το κοινό θα πλαισιώσουν το 2ήμερο, που φέτος για πρώτη φορά στηρίζεται και διεξάγεται υπό τη αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το αγωνιστικό μέρος του 4th Kitesurf Festival αναμένεται πιο εντυπωσιακό από ποτέ! Εκτός από το Freestyle Αντρών / Γυναικών, το OLD School discipline και το Course racing,  έρχεται να προστεθεί μια νέα αγωνιστική κατηγορία – το Highest Jump Contest! Συνολικά τέσσερις κατηγορίες αγώνων για όλα τα γούστα και για όλα τα επίπεδα!


4th KITESURF FESTIVAL by Cape Drepano & WBSF

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ όμως δεν θα αρκεστούν μόνο στο θέαμα που προσφέρει το kitesurf.

Όπως σε κάθε event του WBSF, θα υπάρχει διαθέσιμος εξοπλισμός windsurf και SUP, πληροφορίες που αφορούν το kitesurf,  αλλά και εκπαιδευτές από το LOOP Extreme Sports και το No Work Kiteschool, που θα σε βοηθήσουν στα πρώτα σου «βήματα» πάνω στο νερό.

Οι δραστηριότητες όμως και πάλι δεν σταματούν εκεί! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά εκθέσεις νέων εξοπλισμών από αντιπροσώπους του χώρου, summer fashion συλλογές, και πολλά πολλά άλλα!


Δεν τελειώσαμε... έχει κι άλλο!

Σε μια μαγευτική τοποθεσία όπως είναι το Δρέπανο, η μέρα δεν θα μπορούσε να κλείσει με τίποτα λιγότερο από...

Sunset Yoga Sessions από την Αστερία Γκρίλλα. Και αν ο καιρός μας το επιτρέψει, θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και στη SUP Yoga!

Λίγο αργότερα 6 πάπιες θα βρεθούν on stage!  The Ducks... η μπάντα με σήμα την πάπια... Ποιοι είναι? Τραγουδούν - χορεύουν - κάνουν σκετς - Stand UpComedy - διαβάζουν ποιήματα -λένε ανέκδοτα (και κρύα) - ξεσηκώνουν το κοινό- ανακουφίζουν τον λαιμό - παίζουν παιχνίδια με εθελοντές απ'το κοινό - ενοχλούν τους γείτονες... τα υπόλοιπα από κοντά!

Από το event δεν θα μπορούσε να λείπει για ακόμα μια χρονιά το "ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ-ΚΕΔΜΟΠ"!

Οι εθελοντές του θα βρίσκονται επίσης εκεί, προκειμένου να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για εθελοντική δωρεά μυελού των οστών! Λίγα δευτερόλεπτα μόνο αρκούν για να σώσεις ίσως μια ζωή.


Πληροφορίες για τους αθλητές:

Για να μπορέσεις να συμμετάσχεις στο 4o Kitesurf Festival ή σε οποιοδήποτε άλλο event του WBSF, θα πρέπει να δημιουργήσεις το προφίλ σου σαν αθλητής. Ακολούθησε τις οδηγίες όπως αναφέρονται στο http://www.wbsf.gr/register/ και σύντομα θα λάβεις όλες τις πληροφορίες που αφορούν την συμμετοχή σου.

Διάβασε την Προκήρυξη αγώνων ΕΔΩ!