Σε προεκλογικό κλίμα μπαίνει για τα καλά η Πάτρα. Έτσι, μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην αχαϊκή πρωτεύουσα, έγινε γνωστό ότι στην πόλη θα έρθει ένας ακόμα αρχηγός κόμματος.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, τον επικεφαλή της «Λαϊκής Ενότητας», που αναμένεται να έρθει στην Πάτρα, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας για να μιλήσει σε εκδήλωση του κόμματος.

Θα είναι η πρώτη εκδήλωση του νέου κόμματος στην Πάτρα και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα είναι παρόν, σε μία περιοχή που σύμφωνα με το «τσουνάμι» αποχωρήσεων που έπληξε τον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες μέρες σε τοπικό επίπεδο, στηρίζει αρκετά την προσπάθεια του ιδίου και των συνεργατών του.

Η πολιτική αυτή εκδήλωση θα είναι βαρύνουσας σημασίας για το κόμμα και για την αντιπαράθεση που έχει με τον ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι τα μεγάλα ποσοστά που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ,  στο νομό  και στην πόλη στις προηγούμενες εκλογικές διαμάχες δεν οφείλονταν σε πρόσωπα, αλλά κυρίως στην αντιμνημονιακή πολιτική που υποσχόταν.

Πολιτική που πλέον το μόνο κόμμα που μπορεί να διεκδικήσει, σύμφωνα πάντα με τον κ. Λαφαζάνη και τους συνεργάτες του είναι η «Λαϊκή Ενότητα».  Στην εκδήλωση θα είναι παρόντα δεκάδες μέλη του νέου κόμματος, αλλά και πρώην στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής και της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο στην Αχαΐα έβαλαν την υπογραφή τους στην ιδρυτική διακήρυξη 12 πρώην στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.