Η Ελίνα Καντζά δεν χρειάζεται συστάσεις. Όσοι είναι θαυμαστές του ωραίου δεν είναι δυνατόν να μην την γνωρίζουν και να μην την ξέρουν.

Το όνομα της είναι συνώνυμο με την ομορφιά, ενώ οι αισθησιακές της φωτογραφίες με διάχυτο το ερωτικό στοιχείο, έχουν γίνει κατά καιρούς πρωτοσέλιδα σε κοσμικά και life style περιοδικά.

Μελαχρινή γοητεία και ένα κορμί που… σκοτώνει, το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια, βρέθηκε στο νησί των ανέμων, κάνοντας εκεί τα μπάνια της και… μοιράζοντας εγκεφαλικά, σε κάθε παραλία που έκανε εμφάνιση.

Ειδικότερα, όσοι είχαν την «τύχη» να την δουν στην παραλία Πάνορμος, έμεναν με το στόμα ανοικτό με εκείνο το υπέροχο μαύρο μπικίνι που συνδύασε άψογα σε στιλ, με ένα καπελάκι του ιδίου χρώματος και ήταν ασορτί με το μαυρισμένο κορμί της. Η ίδια άνετη και οικεία, φιλική και πρόσχαρη δεν έδειχνε να συνειδητοποιεί τον… καύσωνα που «έσερνε» μαζί της στο νησί των ανέμων.

Ανάμεσα στους τυχερούς που βρέθηκαν στο Πάνορμο και ο φακός του patrasevents.gr που απάθανάτισε όλες της τις στιγμές εκεί.