Πανέτοιμη είναι η Νόρα Δράκου για να ριχτεί στις πισίνες του Καζάν, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που έχει ξεκινήσει εκεί από τις 25 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 9 Αυγούστου.

Μετά την συγχρονισμένη κολύμβηση, την κολύμβηση σε ανοικτή θάλασσα είναι σειρά της κολύμβησης να έρθει στο προσκήνιο αυτής της μεγάλης διοργάνωσης, με την Εθνική ομάδα Κολύμβησης να αναχωρεί την Παρασκευή για την Ρωσία.

Ανάμεσα στα μέλη της Εθνικής ομάδας θα είναι και η Πατρινή πρωταθλήτρια Ελλάδος και αθλήτρια του Ωκεανού, Νόρα Δράκου που θέλει να επιστρέψει δυναμικά στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Η Πατρινή πρωταθλήτρια έχοντας ξεπεράσει για τα καλά τον τραυματισμό που είχε, δείχνει ότι βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ, έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα και έχοντας σαρώσει τα μετάλλια στα μίτινγκ που είχαν μεσολαβήσει.

Η κορυφαία Πατρινή κολυμβήτρια θα πάρει μέρος στα 50 μέτρα ύπτιο, στα 100 μέτρα ύπτιο, στα 50 μέτρα ελεύθερο και στην σκυταλοδρομία 4Χ100μ, ευελπιστώντας σε καλές επιδόσεις και καλούς χρόνους που θα επιβεβαιώσουν τη μεγάλη της αξία.

Να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που η αθλήτρια του Γιώργου Λεκάκη δηλώνει συμμετοχή σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχοντας κάνει το ντεμπούτο της στην Σαγκάη (τότε που είχε φτάσει έως και στην 9η θέση), αλλά και συμμετέχοντας το 2012 στην Βαρκελώνη. Φυσικά οι ευχές του πατραϊκού υγρού στίβου και της πατρινής κολύμβησης για καλή επιτυχία είναι μαζί της.