Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το astrologos για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα καλή για εσάς τους Κριούς, με ένα επαγγελματικό ζήτημα να έρχεται στο προσκήνιο για εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 10-12 Απριλίου, ενώ ο  Άρης από τον Καρκίνο σας δημιουργεί οικονομικά προβλήματα. Βέβαια για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 13-15 Απριλίου  η εύνοια εξακολουθεί να υπάρχει, με τον Δία να έχει να σας δώσει πολλά, έστω και αν εν μέρει εμποδίζεται. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν και θα αναθεωρήσετε κάποιες σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας! Αλλαγές κάθε είδους μπορεί να επηρεάσουν την ζωή όσων έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Απριλίου.

Ταύρος
Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι μεν σε μια ευνοϊκή θέση για εσάς τους Ταύρους, κάποια σχέδια όμως, κάποιες επιδιώξεις σας φαίνεται ότι καθυστερούν (ταξίδια, σπουδές ή νομικές υποθέσεις), ενώ έρχονται στην επιφάνεια κάποια οικογενειακά σας θέματα. Για ένα οικονομικό θέμα μπορεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις που όμως δεν θα είναι προς όφελός σας. Προσοχή λοιπόν. Πολλά πράγματα αλλάζουν στην συναισθηματική σας ζωή, με την ανάδρομη Αφροδίτη να φέρνει στο προσκήνιο παλιές ιστορίες.  Η αυριανή Πανσέληνος επηρεάζει όσους είστε γεννημένοι στο τέλος Απριλίου.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους δεν είναι μια καλή ημέρα η σημερινή, με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα να  φέρνει λόγια σκληρά, λόγια που πληγώνουν την επικοινωνία σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Να είστε λοιπόν προσεκτικοί.  Ένταση υπάρχει για όσους είστε γεννημένοι τέλος Μαΐου με  αρχές Ιουνίου, με τον Ποσειδώνα να σας οδηγεί σε λαθεμένα μονοπάτια. Η αυριανή Πανσέληνος μπορεί να σας φέρει μπροστά σε διλήμματα και να πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε πνευματικές εργασίες, γραπτά, σπουδές ή ταξίδια που ανοίγουν το νου και την καθημερινή σας ζωή.  Περιορίστε κάπως τα έξοδά σας, και μην εμπιστεύεστε φίλους τους οποίους δεν έχει δοκιμάσει ο χρόνος. Υπάρχει κίνδυνος να διαρραγεί μια φιλία.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου η αυριανή Πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σας, ενώ η Σελήνη σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργεί ένταση με τον σύντροφο  ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10-12 Ιουλίου. Ίσως υπάρξει καθυστέρηση στα σχέδιά σας για ταξίδια, επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις ενδεχομένως να καθυστερούν. Πάντως, όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας  μπορεί να δείτε τα σχέδιά σας να προωθούνται.

Λέων
Η αυριανή Πανσέληνος έχει σημαντική φόρτιση για εσάς τους Λέοντες, με τα σχέδια που κάνετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας δεν φαίνεται να πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά, ενώ αλλαγές θα υπάρξουν στον χώρο της δουλειάς σας. Οικογενειακά θέματα ή θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο για όσους  είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, ενώ υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς εις βάρος σας.

Παρθένος
Σε εσάς τους Παρθένους η αυριανή Πανσέληνος επηρεάζει θέματα της υγείας ή της εργασίας σας,  κινηθείτε μυστικά αυτόν τον καιρό, ενώ μπορεί να πρέπει να βοηθήσετε τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ενδεχομένως τα αγαπημένα σας πρόσωπα να έχουν κάποιες αντιρρήσεις για τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας.

Ζυγός
Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα πιεστικά σήμερα για εσάς τους Ζυγούς,  με οικογενειακά θέματα αλλά και θέματα σχέσεων η συνεργασιών να σας πιέζουν, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Οκτωβρίου. Μετανιώνετε για κάποιες αποφάσεις που έχετε πάρει, ενώ αυτόν τον καιρό τα οικονομικά σας είναι αυτά που σας δημιουργούν αρκετό προβληματισμό. Η αυριανή Πανσέληνος μπορεί να σας δημιουργεί κάποια διλήμματα, αλλά δεν είναι πιεστική απέναντί σας.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου επηρεάζεστε έντονα από την αυριανή Πανσέληνο, άλλοτε με οικογενειακά και άλλοτε με επαγγελματικά προβλήματα.  Τις ημέρες αυτές μπορεί κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να σας μεταφέρουν την φόρτιση που αισθάνονται από κάποια θέματα που τους απασχολούν, ενώ μπορεί να μετανιώσετε για κάποια σχέδια που κάνετε με τους φίλους σας  ή σε σχέση με συλλογική δουλειά. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν γνωρίζετε.

Τοξότης
Ένα οικονομικό θέμα το οποίο είναι αναμεμιγμένο με τα οικογενειακά σας έρχεται τώρα στο προσκήνιο για εσάς τους Τοξότες, ενώ η επιστροφή της ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα σημαίνει ότι πολλές υποθέσεις συναισθηματικής ή οικονομικής φύσεως έρχονται τώρα στην επιφάνεια για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια σε αυτές τις υποθέσεις σας αλλά τελικά θα πραγματοποιηθούν. Η αυριανή Πανσέληνος μπορεί να σας φέρνει κάποια διλήμματα αλλά δεν είναι δυσαρμονική ως προς το ζώδιό σας.

Αιγόκερως
Σε εσάς τους Αιγόκερους η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο προκαλεί εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10-12 Ιανουαρίου. Υπάρχει μια ένταση γενικότερα ενώ οικονομικά θέματα έρχονται αυτόν τον καιρό στο προσκήνιο, με ένα μπέρδεμα θα μπορούσα να πω. Η ανάδρομη Αφροδίτη ευνοεί όσους είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, προκαλώντας ίσως κάποια πισωγυρίσματα  στα συναισθηματικά σας, κάποιες παλιές ιστορίες μπορεί να επανέλθουν,  ίσως ακόμη και να σας ωθήσει να πάρετε νέες αποφάσεις στα συναισθηματικά σας.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι αισθάνεστε  ήδη από σήμερα την επιρροή της αυριανής Πανσελήνου, με τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας να είναι αρκετά πιεστικές, ειδικά για όσους είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχετε ένα σημαντικό επαγγελματικό σας θέμα. Ο Άρης από τον Καρκίνο πιέζει αρκετά τα θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή ακόμη και με την υγεία σας.

Ιχθείς
Εσείς οι  Ιχθύες δεν θα πρέπει σήμερα να αναμίξετε ένα οικονομικό θέμα με τους φίλους ή τους αγαπημένους σας, ενώ η συναισθηματική ζωή σας προβληματίζει. Η αυριανή Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια θέματα που έχουν σχέση με την δουλειά ή ακόμη και με την υγεία σας! Προσέχετε, μια δυσκολία στα οικονομικά σας ίσως να μην σας επιτρέψει να βοηθήσετε ή να συμπαρασταθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.