Δικαίωσε η δικαιοσύνη τον εργαζόμενο χρηματαποστολής που είχε καταγγείλει την εταιρία του για προσπάθεια υφαρπαγής της υπογραφής του για καταγγελία της σύμβασης του. Ο εργαζόμενος που εργαζόταν σε εταιρία security που αναλαμβάνει τη φύλαξη και την μεταφορά χρημάτων σε οργανισμούς, επιχειρήσεις και νοσοκομεία των Πατρών εργαζόταν 16 ώρες την μέρα με σύμβαση και μισθό 4ώρης απασχόλησης.

Σαν να μην έφτανε αυτό όταν πήρε στα χέρια του το χαρτί που του ζητούσε να υπογράψει η εταιρία, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, δέχτηκε επίθεση και έφαγε ξύλο από δύο ανώτερους υπάλληλους της εταιρίας. Οι υπάλληλοι στη συνέχεια τον απείλησαν ότι αν δεν υπέγραφε θα τον έβγαζαν και κατηγορούμενο στην αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι προσπάθησε να πάρει χρήματα από την χρηματαποστολή που εργαζόταν.

Μπροστά στον εκβιασμό αυτό ο εργαζόμενος, επέστρεψε υπογεγραμμένο το έγγραφο και στη συνέχεια απολύθηκε. Κατόπιν όμως και με την συνδρομή απολυμένου συναδέλφου του κατήγγειλε τα όσα έγιναν στην δικαιοσύνη και η υπόθεση στη συνέχεια έφτασε στις δικαστικές αίθουσες. Η δικαιοσύνη με βάση τα στοιχεία που της κατατέθηκαν δικαίωσε τον εργαζόμενο και πλέον τα συνδικάτα εργαζομένων να αναζητούν την νομική οδό για να δημοσιεύουν το όνομα της εν λόγω εταιρίας που χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους, ενάντια στους εργαζομένους της.