Το βράδυ της Παρασκευής 31 Ιουλίου, έχουμε τη δεύτερη πανσέληνο του Ιουλίου ή αλλιώς… το σπάνιο Μπλέ Φεγγάρι! Και είναι μοναδικό, όπως και το event που θα λάβει χώρα στον Κουρσάρο! Είτε έχετε όρεξη για καλοκαιρινό ξεφάντωμα είτε για ροματζάδα, το πιο δροσιστικό Beach Party του φετινού καλοκαιριού θα είναι εκεί για εσάς.

Τη μουσική αναλαμβάνει ο μοναδικός DJ Roni Iron αφού δεν υπάρχει πιο κατάλληλος για να μεταφέρει το ατμοσφαιρικό feeling που η συγκεκριμένη νύχτα επιτάσσει!

Με την ατελείωτη έμπνευση του να πηγάζει από τις δυνατές νυχτερινές στιγμές και από τις εικόνες στα πάρτι, ξέρει ακριβώς πως να κάνει το κοινό να διασκεδάσει, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα!

Άλλωστε εδώ και 22 χρόνια φροντίζει να αφήνει το μουσικό του στίγμα στα μεγαλύτερα clubs και εκδηλώσεις της χώρας!

Μαζί του και οι djs της πατρινής ομάδας Kinky Basement Productions, NIK DEF & JLM, οι οποίοι θα δώσουν στη βραδιά ένα ξεχωριστό χρώμα με τις μουσικές τους.


Οι minimal techno και tech house ρυθμοί και τα άφθονα παγωμένα ποτά αναμένεται να δημιουργήσουν το απόλυτο σκηνικό για την ξεχωριστή καλοκαιρινή Πανσέληνο. Τόνοι διασκέδασης, χαράς και χορού μέχρι τελικής πτώσεως θα συμπληρώσουν την ατμόσφαιρα της μαγικής αυτής νύχτας κάτω από το ολόγιομο Μπλέ Φεγγάρι του Ιουλίου! 

Την Παρασκευή λοιπόν, μη το σκεφτείτε δεύτερη φορά! Αφήστε το σεληνόφως να σας οδηγήσει στο μέρος που όλα είναι δυνατά. Στο μέρος που η θάλασσα συναντιέται με το φεγγάρι υπό τις πιο μαγικές μελωδίες, με συντροφιά τα πιο δροσιστικά ποτά.

Στο Koursaros Beach Bar!