Μπορεί να σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα, όμως, έχει μέσα της γνήσια καλλιτεχνική φλέβα. Της αρέσει το θέατρο, ο κινηματογράφος και έχει μία τρελή αδυναμία στην τέχνη της φωτογραφίας.

Και η τέχνη όμως της φωτογραφίας έχει μία τρελή αδυναμία στην Ελεάνα Ρέππα, κρίνοντας από τις κατά καιρούς φωτογραφήσεις που έχει κάνει, έτσι για την… τρέλα της. Η 20χρονη φοιτήτρια (δεν τα έχει πατήσει ακόμα) από την Κόρινθο έχει έρθει στην Πάτρα για να σπουδάσει Διοίκηση και Επιχειρήσεων και αυτή την περίοδο ασχολείται με τις σπουδές της, αλλά και τα πράγματα που λατρεύει.


Σίγουρα, όμως, αν είμασταν κάπου στους δρόμους του Λος Άντζελες και την βλέπαμε μπροστά μας, έτσι ξαφνικά θα την περνάγαμε για την Αντζελίνα Τζολί και μάλλον θα της ζητούσαμε αυτόγραφο. Έχει μία μεγάλη ομοιότητα με την διάσημη ηθοποιό στην εξωτερική της εμφάνιση που η ίδια βέβαια δεν έχει συνειδητοποιήσει. Το μελαχρινό στιλ που συνδυάζει το αριστοκρατικό ύφος με την μεσογειακή ομορφιά.

Η ίδια βέβαια δεν έχει μέχρι στιγμής κάποιες βλέψεις για να γίνει ηθοποιός. Της αρέσει όμως ο κινηματογράφος, το θέατρο και ο χορός, για αυτό πηγαίνει σε θεατρικές παραστάσεις και κλαμπάκια που παίζουν dance μουσική.


Αν λοιπόν την δείτε να χορεύει σε κανα club της Πάτρας, μην νομίζετε ξαφνικά ότι είδατε μπροστά σας την Αντζελίνα Τζολί. Η Ελεάνα θα είναι.  

Η όμορφη και σέξι νεαρή θέλει να ασχοληθεί κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον, επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Και γιατί να μην το θέλει;

Τις δυνατότητες της, όπως έχει φανεί από κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφήσεις που έχει κάνει, τις έχει και με το παραπάνω.


Πάντως, για την ώρα, χαίρεται τα νιάτα της και την ομορφιά της. Σπουδάζει, διασκεδάζει, φωτογραφίζει…

Α και σχεδιάζει, μην το ξεχάσουμε αυτό. Σχεδιάζει και ζωγραφίζει, κάτι στο οποίο έχει ταλέντο και της αρέσει αρκετά. Άλλωστε, μία ζωγραφιά είναι και η ίδια… Δεν συμφωνείτε;