Αρκετοί νεαροί Πατρινοί φίλοι και fans της enduro και των «καθαρών», παίρνουν κάθε τόσο τα βουνά και ανεβαίνουν στις πλαγιές του Παναχαϊκού.

Σκοπός τους είναι εξαντλήσουν κάθε περιθώριο από την αγάπη και την λατρεία που έχουν για τις μηχανές και για την ταχύτητα. Ταυτόχρονα, με την μαγεία του βουνού το καλοκαίρι να είναι ακόμα πιο έντονη, γίνονται ένα με την φύση, θαυμάζοντας τα τοπία, τις λιμνούλες, τα πλαγιά, τα λιβάδια και τα λαγκάδια από οποία περνάνε με τις μηχανές τους.

Ο Παναχαϊκός στον οποίο ανεβαίνουν κάθε τόσο τα έχει όλα αυτά τα στοιχεία  και η μηχανή είναι το πιο βολικό και ταχύ μέσο για να θαυμάσει κανείς αυτή την ομορφιά. Όμως για τους πιτσιρικάδες αυτούς η μεγαλύτερη ομορφιά είναι η σέλα τους και η μηχανή τους. «Καβαλάρηδες» και μηχανόβιοι ταυτόχρονα, βλέποντας τον κόσμο από εκεί ψηλά, στον Παναχαϊκό, με ένα διαφορετικό μάτι.

Άλλωστε, και να ήθελαν δεν θα μπορούσαν να πάνε κάπου αλλού για να προπονηθούν με την enduro τους. Στην Πάτρα δεν υπάρχουν παρόμοιες δημόσιες πίστες, αλλά μόνο ιδιωτικές. Οπότε η καλύτερη πίστα για τους Πατρινούς φίλους  της enduro και των «καθαρών» είναι η… φυσική πίστα του Παναχαϊκού. 

Δείτε φωτογραφίες και video από τις εξορμήσεις τους στο βουνό:



Enduro.3-5-2013.Δρεπανο-παναχαικο-πρασουδι-1850m.KTM 450x2-250x2.(6)


Enduro.19-5-2013.Απο Δρεπανο-Παναχαικο-Πρασουδι.Ktm 250 exc.(1)