Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το astrologos για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Εσείς οι Κριοί των τελευταίων ημερών εκμεταλλευτείτε την σημερινή, πολύ θετική ημέρα για να ρυθμίσετε ένα οικογενειακό σας θέμα το οποίο μπορεί να αποκτήσει σταθερές βάσεις και να διαρκέσει στον χρόνο, ειδικά αν έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας πιστεύω ότι είστε σε μια πολύ καλή φάση. Για όσους όμως έχετε γενέθλια μετά τις 8-10 Απριλίου οι επόμενες ημέρες μπορεί να κρύβουν απρόβλεπτες αλλαγές!  Προστατευτείτε λοιπόν από κρυολογήματα και μικροατυχήματα και μην εκτίθεστε γενικότερα σε κινδύνους. Τις ημέρες αυτές θα ασχοληθείτε με θέματα της εργασίας σας, με την Αφροδίτη από την Παρθένο να σας δίνει την ευκαιρία να δράσετε, αν και στο τέλος της εβδομάδας ξεκινά η ανάδρομη πορεία της.  Όσοι έχετε γεννηθεί μετά τις 16  Απριλίου έχετε περίπου έναν μήνα ακόμη που τα όνειρά σας για τον έρωτα, τα θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά και τα δημιουργικά σας σχέδια μπορούν να πραγματοποιηθούν. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Ταύρος

Για εσάς τους Ταύρους η Αφροδίτη που έχει περάσει για λίγες ημέρες στην Παρθένο ευνοεί όσους έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, ενώ το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σταθεροποιεί συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Βρίσκεστε γενικά σε μια θαυμάσια περίοδο που πολλά θέματα επιλύονται, με τις ιδιαίτερα σταθεροποιητικές όψεις Ήλιου-Κρόνου (χτες) και Ερμή-Κρόνου(σήμερα) να φέρνουν μέσα από συζητήσεις τα αποτελέσματα που θέλετε, έστω και αν ο Κρόνος απέναντί σας φέρνει κάποιον προβληματισμό για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επίσης, όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, προσέχετε, κάποιες υπερβολές που κάνετε δεν θα σας βγουν σε καλό. Υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς και το οποίο θα σας αποκαλυφθεί ως το τέλος αυτής της εβδομάδας. Προσέχετε τον τρόπο που οδηγείτε, τον τρόπο που χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα και αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ, γιατί τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι μου η σημερινή ημέρα σας ανήκει, με το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου να σταθεροποιεί σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας μπορεί να πιεστείτε κάπως από τα οικονομικά σας. Οικογενειακά θέματα έρχονται τώρα στο προσκήνιο με ευχάριστο όμως πρόσημο, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια έξοδα για την οικογένεια. Όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 17 Ιουνίου είστε σε μια πολύ καλή περίοδο, με τον Δία ως τις 11 Αυγούστου να ευνοεί φιλικές επαφές, μετακινήσεις και δημιουργικά σχέδια. Ασχοληθείτε με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο.

Καρκίνος

Οι ημέρες αυτές είναι πολύ καλές για τους Καρκίνους που έχετε τώρα τα γενέθλιά σας, με την δημιουργία μιας σχέσης, το κλείσιμο μιας συμφωνίας, την έναρξη μιας σημαντικής δουλειάς να έχουν πολύ σταθερές προοπτικές και να ευνοούνται ιδιαίτερα! Αν όμως είστε γεννημένοι γύρω στις 10-15 Ιουλίου προσέχετε, οι ημέρες ως το τέλος της εβδομάδας είναι S.O.S, καθώς μπορεί να προκύψουν ανατροπές στα επαγγελματικά σας σχέδια.  Προστατευτείτε επίσης από ατυχήματα και κρυολογήματα, μην κάνετε επικίνδυνα σπορ και αποφύγετε γενικότερα να εκτεθείτε σε κινδύνους. Ασχοληθείτε σήμερα με την οικογένειά σας, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε σημαντικές συναντήσεις.

Λέων

Για εσάς τους Λέοντες οι ημέρες αυτές είναι πολύ καλές για να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία που είναι σημαντική για εσάς και η οποία θα μπορούσε να αποδώσει με μυστικούς όμως τρόπους! Αντίθετα, στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μιας και τα σχέδιά σας για ένα ταξίδι, για σπουδές ή για νομικές υποθέσεις  μπορεί ουσιαστικά να ανατραπούν. Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να ευνοείται. Όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 18 Αυγούστου είστε σε μια αντιφατική φάση, με τον Δία από την μια πλευρά να σας ευνοεί, από την άλλη με τον Κρόνο να φέρνει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό σας θέμα το οποίο σήμερα θα μπορούσε να ρυθμιστεί. Φροντίστε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας και αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Παρθένος

Για εσάς τους Παρθένους, με την Αφροδίτη να έχει περάσει στο δικό σας ζώδιο,  τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά, με όσους είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας να έχετε μια έντονη γοητεία, ενώ πρόσωπα του περιβάλλοντός σας βοηθούν εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Τις επόμενες ημέρες ωστόσο καλό είναι να μην αναμίξετε τους φίλους σας με ένα οικονομικό θέμα προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας.

Ζυγός

Ενώ η σημερινή ημέρα είναι αρκετά θετική για τους Ζυγούς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο αναμοχλεύει και πάλι κάποιες πιέσεις που δέχεστε, ενώ για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 12 Οκτωβρίου η ένταση είναι ακόμη μεγαλύτερη. Προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς μπορεί να διαρραγούν, με τον Ουρανό απέναντί σας να σας κάνει αρκετά επαναστατικούς και προκλητικούς θα μπορούσα να πω! Προσέχετε λοιπόν ως το τέλος της εβδομάδας γιατί μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία σας, όπως και να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις είτε δικές σας είτε των παιδιών σας. Αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι. Προσοχή, θέματα εργασίας ή υγείας θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν προβλήματα στο τέλος της εβδομάδας, φροντίστε λοιπόν να μην εκτίθεστε σε κινδύνους.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο που από τώρα ως και τον Αύγουστο έχει να σας δώσει πολλά, ειδικά αν είστε γεννημένοι από τις 10-12 Δεκεμβρίου και μετά. Για μια σχέση, μια συνεργασία σας, ένα σημαντικό θέμα για εσάς γενικότερα, θα μπορούσατε τώρα να το σταθεροποιήσετε μέσα από κάποιες μυστικές κινήσεις που θα κάνετε. Όμως, προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ μπορεί να σας απασχολήσει και ένα οικονομικό ζήτημα.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι μου μπορεί η Σελήνη σήμερα στον Ζυγό να σας δημιουργεί προβλήματα, αν όμως έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας θα έχετε την ευκαιρία τις επόμενες δύο τρεις ημέρες να δείτε την συναισθηματική σας ζωή να αλλάζει, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια και οι πνευματικές εργασίες (σπουδές, γραπτά). Ένα οικονομικό θέμα έρχεται στο προσκήνιο. Όμως, οι ημέρες προς το τέλος της εβδομάδας είναι sos για όσους έχετε γεννηθεί το διάστημα 9-14 Ιανουαρίου, καθώς θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ακραίες καταστάσεις είτε σε οικογενειακό επίπεδο είτε σε σχέσεις και συνεργασίες σας. Να είστε λοιπόν ιδιαίτερα προσεκτικοί, ενώ θα πρέπει να σταθείτε κοντά στους ανθρώπους που σας αγαπούν. Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι, έχοντας την εύνοια του τριγώνου Ερμή-Κρόνου μπορείτε τις ημέρες αυτές να σταθεροποιήσετε σχέσεις και συνεργασίες και επαφές στον εργασιακό σας χώρο ενώ υποχωρούν κάποιοι προβληματισμοί που είχατε. Μην αφήνετε τίποτε για το τέλος της εβδομάδας που μπορεί να είναι εκρηκτικό, ενώ η Αφροδίτη θα ευνοήσει για λίγες ημέρες την συναισθηματική ζωή όσων είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Σήμερα, ένα σχέδιό σας μπορεί να αναβληθεί.

Ιχθείς

Οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί μετά τις 15 Μαρτίου διανύετε μια περίοδο δημιουργικότητας και σταθεροποίησης, με τον Κρόνο να σταθεροποιεί σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και ένα σημαντικό οικογενειακό σας θέμα. Όμως, προς το τέλος της εβδομάδας προσοχή σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα, διαφυλάξτε τις σχέσεις σας και μην παίρνετε γενικότερα κανενός είδους ρίσκο. Η Σελήνη σήμερα στον Ζυγό μπορεί να ρυθμίσει κάποια πολύ σημαντικά, οικονομικά σας θέματα, αλλά και να τακτοποιήσει κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε. Η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο ευνοεί όσους είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας.