Έχει τρελάνει κόσμο ο ναυαγοσώστης σε γνωστή παραλία κοντά στην Πάτρα, στην οποία καθημερινά πηγαίνουν δεκάδες λουόμενοι.  

Έχει τρελάνει κόσμο και ειδικότερα κοριτσίστικες καρδιές που καταφτάνουν εκεί για να κάνουν μία βουτιά και να δροσιστούν, όμως αυτές, αντί να δροσίζονται…. καίγονται, βλέποντας τον και μόνο.

Ο νεαρός ναυαγοσώστης με το αθλητικό κορμί και την αρρενωπότητα στο στιλ του, σύμφωνα με τα όσα λέγονται για αυτόν από τις μικρές θαυμάστριες του, ηλικίας από 17 έως 23 ετών, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα χρειάζονταν για να πρωταγωνιστήσει στην γνωστή τηλεοπτική σειρά «Baywatch».

Τα κορίτσια που τον… ανακαλύπτουν πλέον δεν χάνουν την ευκαιρία να απλώνουν τις πετσέτες τους, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εργάζεται, παρακολουθώντας τι γίνεται στη παραλία. Και το κάνουν αυτό βέβαια όχι γιατί φοβούνται ότι θα πνιγούν… 

Ο ίδιος, όμως, δείχνει να είναι ιδιαίτερα επαγγελματίας και να μην δίνει σημασία στις επίμονες «καρφωτικές» ματιές των κοριτσιών, στα περίεργα γελάκια τους, ούτε και στις βόλτες τους (μία πάνω – μία κάτω) στην παραλία, μολονότι είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες από αυτές έχουν και την εμφάνιση και το κορμί για να τις προσέξει κανείς.

Ο ναυαγοσώστης κοιτάζει την δουλειά του, είναι στον κόσμο του και μάλλον δεν μπαίνει σε πειρασμούς. Εκτός πια αν κάποια από αυτές τις θαυμάστριες κάνει δήθεν ότι πάει να πνιγεί, έτσι ώστε να πάρει το φιλί της ζωής.

Αλλά μη βάζουμε και ιδέες στα κορίτσια…