Σε ανακοίνωση τους το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», «Ιπποκράτης» αναφέρει τα εξής: «H AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ των μετακινήσεων, λίγες ημέρες μετά τις πρόσφατες σχετικές καταγγελίες μας, δυστυχώς επανέρχεται από την ¨αριστερή Διοίκηση¨ της 6η Υ.ΠΕ, που παρά την δυσμενή μας θέση, δυστυχώς εφαρμόζει κατ΄ επανάληψιν την γνωστή πεπατημένη ΔΕΞΙΑ πρακτική.

Με σημερινή της νέα απόφαση η Διοίκηση της 6ης Υ.Πε, μετακινεί ρουσφετολογικά ακόμη έναν Εργαζόμενο από το Νοσοκομείο και μάλιστα από τον ελλιπέστατο κλάδο των Μαιών, τον κλάδο που τον τελευταίο καιρό εκπέμπει S.O.S από τις μεγάλες ελλείψεις που έχει σε Προσωπικό.

Η 6η Υ.Πε, αντί να φροντίσει την ενίσχυση αυτού του ευαίσθητου κλάδου με το απαραίτητο προσωπικό, όπως φραστικά ζητούσε μαζί μας από τον Υπουργό στην πρόσφατη σχετική σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας, δυστυχώς στην πράξη, με την προαναφερόμενη απόφασή της, πράττει τα εντελώς αντίθετα, χάριν ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ μας αποδυναμώνει περαιτέρω, αφήνοντας πλέον σε εμάς πλήθος ερωτηματικών για το τι τελικά θέλει.

Γνωρίζουμε στο λαό της περιοχής μας, ότι η 6η Υ.Πε, μ΄ αυτήν την ρουσφετολογική μετακίνηση, θέτει σε κίνδυνο την λειτουργία της Μαιευτικής κλινικής, μιας κλινικής που θέλει στήριξη, ειδικά σ΄ αυτές τις περιόδους, την περίοδο της κρίσης που διέρχεται η χώρα μας και γενικότερα οι πολίτες της.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ λοιπόν ακόμη μια φορά την 6η Υ.Πε, γι΄ αυτήν την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και δυστυχώς συνεχιζόμενη πρακτική της. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ όλων των μετακινημένων δυνάμεών μας πίσω στο Νοσοκομείο, στο Νοσοκομείο που όπως το έχουμε πει κι΄ άλλη φορά και μάλιστα κατ΄ επανάληψιν, ΣΤΕΝΑΖΕΙ από τις μεγάλες ελλείψεις Προσωπικού.

Γνωστοποιούμε στην 6η Υ.Πε, πως απέναντι σ΄ αυτήν της την απαράδεκτη πρακτική, ότι δεν θα μείνουμε θεατές και ότι δεν θα αρκεστούμε σ΄ αυτού του είδους τις γνωστές και επαναλαμβανόμενες καταγγελίες μας, απεναντίας να είναι σίγουρη και η συγκεκριμένη Διοίκηση ότι σύντομα θα υπάρξει η πρέπουσα απάντηση, γι΄ αυτό τους συνιστούμε να συνετιστούν και να σταματήσουν αυτό το άχαρο παιχνίδι».