Oλοκληρώθηκαν οι αθλητικές δράσεις στις αθλητικές ακαδημίες του Πανεπιστημίου Πατρών για την προπονητική περίοδο 2014-2015.

Μικροί αθλητές και μικρές αθλήτριες, συμμετείχαν στη γιορτή λήξης που πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, τα Σαββατοκύριακα 13-14 Ιουνίου 2015 και 20-21 Ιουνίου 2015.

Τα μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, συμμετείχαν στα αθλήματα του Ποδοσφαίρου, της Πετοσφαίρισης και του Beach Volley, της Κολύμβησης και της Αντισφαίρισης.

Οι ημέρες ήταν γιορτινές και είχαν προσκληθεί ομάδες και μικροί αθλητές αθλητικών φορέων της Πάτρας όπως το 48ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών (Στρούμπειο), η Παναχαϊκή Γ.Ε., η ομάδα Ποδοσφαίρου του Πήγασου Πατρών (Σπαθής).

Την οργάνωση ανέλαβαν τα μέλη Ε.Ε.Π. Φυσικής αγωγής του Πανεπιστημίου Πατρών Νικόλαος Βασιλείου, Άρης Αγγελόπουλος, Αλέκος Πολυδωρόπουλος και Γρηγόρης Μικρώνης, με την υποστήριξη των συνεργατών φυσικής αγωγής Χρήστου Τσίκα, Χάρη Ράντου, Λιάνας Βλάχου, Νατάσας Μαυρίλα, Μαρίας Φόρτη, Μαρίας Τζιμίκου, Λούλας Τριανταφυλλοπούλου, Λουκίας Αρκαδιανού, Χρήστου Παπακωνσταντίνου, Μαρίας Τσενίκογλου.

Το αθλητικό ραντεβού ανανεώνεται για την προπονητική περίοδο 2015-2016 με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να ετοιμάζονται για νέες δράσεις και συμμετοχές!!!