Η καρδιά του cheerleading χτυπάει το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουνίου 2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Πολυκλαδικά). Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheer είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του για 4η συνεχή χρονιά.

Οι συμμετέχοντες, που ξεπερνάνε τους 1.100, αναμένεται να εντυπωσιάσουν το κοινό που θα παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες.
«Οι Αμαζόνες θέλουν για ακόμα μία φορά να ξεχωρίσουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Θα δείξουμε στο ταπί την μεθοδική και σωστή δουλειά που κάνουμε όλο τον χρόνο. Είμαστε ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος που λαμβάνει μέρος, παρουσιάζοντας 24 προγράμματα, στα οποία συμμετέχουν πάνω από 200 αθλήτριες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες».

Λόγια της υπεύθυνης των ακαδημιών cheerleading "Αμαζόνες", Ευαγγελία Κρητικού, η οποία πρόσθεσε: «Πιο δύσκολους αντιπάλους στις κατηγορίες που συμμετέχουμε θεωρούμε τους συλλόγους από Ηλιούπολη, την πρωτοεμφανιζόμενη Κέρκυρα και τη Λαμία».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα λάβουμε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Θεωρούμε ότι πρόκειται για μία πολύ σωστά οργανωμένη προσπάθεια, η οποία θα αποτελέσει γιορτή για όλους», δηλώνει η προπονήτρια της Goldance Academy από την Κέρκυρα, Άννα Αποστολοπούλου, συμπληρώνοντας:

«Πολλές σχολές στο Νησί των Φαιάκων δεν γνώριζαν το άθλημα και πλέον το έχουν εντάξει στο πρόγραμμά τους. Η επιβεβαίωση μας είναι η μίμηση της επιτυχίας».

Πρόγραμμα Αγώνων

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

10:30 Παρέλαση ομάδων
11:00 Έναρξη αγώνων - μέρα 1Α (1-39)
13:30 Απονομές
17:00 Παρέλαση ομάδων
17:30 Έναρξη αγώνων - μέρα 1Β (40-84)
21:00 Απονομές

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

10:30 Παρέλαση ομάδων
11:00 Έναρξη αγώνων μέρα 2 (1-83)
14:30 Λήξη αγώνων-Απονομές-Επίδειξη ομάδων που θα πάνε στο Πανευρωπαϊκό

Ηλικιακές Κατηγορίες

Παιδικό Junior Promini (Προνήπιο-Νήπιο), Παιδικό Junior Mini (Α+Β Δημοτικού), Παιδικό Junior A (Γ+Δ Δημοτικού), Παιδικό Junior B (Ε+ΣΤ Δημοτικού), Εφηβικό Teens (12-16 ετών), Senior (17 ετών +), Ζευγάρια, Σχολικό, Cheer Moms (30 ετών+)
Κατηγορίες Πρωταθλήματος
Cheer Dance, Cheer Free Style Pom Pom, Cheer Hip Hop, Cheer Jazz, Cheer Moms, Σχολικό, Cheerleading.
Το Πανελλήνιο έχει ενταχθεί στην Cheer League στις κατηγορίες senior cheerleading και senior free style pom. Στην περσινή χρονιά οι αμαζόνες Ηλιούπολης αναδείχθηκαν πρώτες στην cheer league.
Οι κριτές των αγώνων, που είναι πιστοποιημένοι από την Παγκόσμια & Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, θα βαθμολογήσουν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
Χορηγός του 4ου ανοιχτού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cheer είναι η TCS Sports & Corporate Events (www.tcs.gr).