Εδώ και μήνες οι κάτοικοι στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου ζητάνε να τοποθετηθούν φωτεινοί σηματοδότες στην συμβολή της οδού Ναυαρίνου με την οδό Αρχιεροθέου, όμως οι κανείς δεν ακούει τις φωνές τους από ότι φαίνεται.

Στο σημείο έχουν συμβεί αρκετά τροχαία ατυχήματα καθώς είναι μία από τις ιδιαίτερα επικίνδυνες διασταυρώσεις που υπάρχουν στο κέντρο της Πάτρας και θα πρέπει κάποια στιγμή οι φορείς να κάνουν κάτι.

Όμως δεν είναι αυτό το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου, με τους κατοίκους να φωνάζουν για αδιαφορία των αρχών. Ο κοινόχρηστος χώρος στο σημείο όπου η Κύριλλου Αρχιεπισκόπου διασταυρώνεται με την Θεμιστοκλέους είναι ακαθάριστος με συνέπεια τώρα που έρχεται το καλοκαίρι να υπάρχει κίνδυνος να μαζευτούν φίδια και ποντίκια.

Παράλληλα ο φωτισμός στην Θεμιστοκλέους από την Χαριλάου Τρικούπη έως και την Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου παραμένει χαμηλός τις νύχτες, με τα φώτα να είναι θαμπά με αποτέλεσμα στην περιοχή να βασιλεύει το σκοτάδι. Και όλα αυτά ενώ στους προαναφερόμενους δρόμους, αλλά και σε άλλες οδούς της περιοχής, το οδόστρωμα και τα πεζοδρόμια είναι σε κακή κατάσταση.

Τα προβλήματα, δηλαδή, που υπήρχαν και το χειμώνα στους δρόμους της περιοχής του Σκαγιοπουλείου, παραμένουν ίδια και μάλλον δεν θα αλλάξουν και πολλά πράγματα τώρα που έφτασε το καλοκαίρι.