Πολύ γρήγορα τα επενδυτικά πλάνα των super market ΚΡΟΝΟΣ μπαίνουν σε εφαρμογή. Η εταιρία προχώρησε σε άμεση μείωση τιμών σε περισσότερα από 1.500 είδη, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα, οι μειώσεις αναμένεται να φτάσουν τα 3.000 προϊόντα, στα βασικότερα καταναλωτικά αγαθά για κάθε οικογένεια.

Έντονο είναι και το προωθητικό πλάνο ενεργειών της εταιρίας με μεγάλες μειώσεις τιμών σε επιμέρους προϊόντα αλλά και συνολικά σε κατηγορίες ειδών, κάνοντας τις αγορές για τους καταναλωτές παραπάνω από ελκυστικές. 


Ο κ.Φοίβος Καρακίτσος μας είπε σχετικά: ''οι τιμές λιανικής στα καταστήματά μας μειώνονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, πιο γρήγορα και από τον αρχικό σχεδιασμό.Η συνολική επένδυση θα ξεπεράσει τις 600.000 €, χρήματα που πλέον με τις νέες εμπορικές δυνατότητες που μας παρέχει ο όμιλος ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ επιστρέφουν άμεσα στους καταναλωτές. Οι τιμές στα καταστήματα μας θα είναι μειωμένες περισσότερο από 5%  από το αμέσως προηγούμενο διάστημα και βέβαια φθηνότερες από κάθε άλλο ανταγωνιστή. Στόχος είναι μέχρι το τέλος του 2015, ακολουθώντας τη γενικότερη πολιτική του ομίλου ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στο pricing, οι μειώσεις των τιμών λιανικής  να φτάσουν  το 10%.''