Και ενώ ο 45χρονος που φέρεται να σκότωσε την 48χρονη γυναίκα στο σπίτι τους στην Αγυιά πήρε παράταση για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα για την Τρίτη στις 26 του μήνα, συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της όλης υπόθεσης που έχει σοκάρει την Πατρινή κοινωνία.

Το μήνυμα της 48χρονης γυναίκας στο facebook λίγο πριν από τον θάνατο της αποδείχτηκε προφητικό. «Τα λάθη, τα πάθη και τα γούστα πληρώνονται φίλε», ενώ ένα σχόλιο που αναρτήθηκε μετά την δολοφονία της αναφέρει:  «Εσύ το πλήρωσες με τη ζωή σου, καλό ταξίδι αδερφή».

Η 48χρονη γυναίκα που βρήκε τον θάνατο από στραγγαλισμό από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της περιγράφεται από όλους όσους την γνώριζαν, σαν ένα δραστήριο πλάσμα και δυναμικό.

Ο 45χρονος σύζυγος της με τον οποίο ήταν εν διαστάσει και είχε μαζί του ένα 14χρονο παιδί, την ζήλευε παθολογικά και είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να τα βρει μαζί της. Οι καβγάδες τους όμως ήταν συχνοί, ενώ η ίδια είχε κάνει απόπειρες για να φύγει από την Πάτρα και να μείνει στον Πειραιά από όπου ήταν η καταγωγή της.

Η 48χρονη γυναίκα που παλαιότερα είχε πάει να ανοίξει κατάστημα εστίασης στην οδό Καραϊσκάκη είχε άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο της. Ο 45χρονος σύζυγος της φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημα του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο την έπνιξε, δένοντας την με χειροπέδες και στη συνέχεια βάζοντας της στο κεφάλι μέσα στην μπανιέρα με το νερό.

Κατόπιν την πήρε αγκαλιά, την έβαλε στο κρεβάτι τους και επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του, θέλοντας να βάλει ένα τέλος στη ζωή του. Στο μεταξύ οι αστυνομικοί και οι αρχές έχουν δώσει βάρος στο θέμα των τριών παιδιών που έχουν σοκαριστεί από το συμβάν, με ειδικό ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. να τα παρακολουθεί.


Η 48χρονη άτυχη γυναίκα σε στιγμές αναψυχής