Μπορεί να μην είναι καινούργιο, έρχεται όμως ανανεωμένο στον Λόγγο και στην παραλία που έχει μαγέψει όσους έχουν κολυμπήσει στα νερά της, έστω και μία φορά.

Το «Ανώνυμο bar restaurant» είναι έτοιμο να σας «ταξιδέψει» όλο το καλοκαίρι αρχής γενομένης από τις 29 Μαίου.

Ήταν πάντα από το ομορφότερα μέρη για το καλοκαίρι μας και αυτό το ωφείλει και στον αρχιτέκτωνα που ο δημιούργησε που είναι βραβευμένος και πολύ ταλαντούχος που φέτος έκανε κινήσεις «ματ» με μια φοβερή ομάδα μπροστά και πίσω από το μπαρ.

Φρεσκαρίστηκε και με την γνώριμη νησιώτικη αύρα του σαλπάρει την ερχόμενη Παρασκευή με μια μεγάλη γιορτή που θα διαρκέσει όλο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.


Σας γράψαμε, για την παραλία του!

Ο Γιώργος και η Μαρίτα Αγγελοπούλου μας περιμένουν και φέτος να μας ταξιδέψουν μαζί τους στο ανανεωμένο Ανώνυμο - με την σφραγίδα και υπογραφή του γνωστού αρχιτέκτονα Νίκου Μουρίκη.

Δροσιά, ρομαντζάδα, κοκτέιλ και πολύ καλή κουζίνα , που φέτος θα λειτουργεί καθημερινά, από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ την επιμέλεια της οποίας έχει αναλάβει ο Σεφ Θοδωρής Τούγιας (42Βar-Restaurant).

Η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα της Μεσογείου στο προσκήνιο με έντονες προσθήκες από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

Από την άλλη πλευρά η Μαίρη Ταλαιπώρου!

Η όμορφη μπαργούμαν θα ανακατεύει αφρούς, σκόνες και ζελεδάκια και θα σερβίρει τα πιο ιδιαίτερα κοκτέιλ που έχετε πιει, σε… πιάτα, μπολάκια και (για τους παραδοσιακούς τύπους) ποτήρια.

Αν δεν το καταλάβατε, φετινή έκπληξη στα cocktail δεν είναι άλλη από τη μοριακή γαστρονομία… έτοιμη να την πιείς στο ποτήρι.

Ένας νέος, ιδιαίτερος και άκρως εντυπωσιακός τρόπος να γευτεί κάνεις το cocktail του, αφού δημιουργείται με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο συνδυάζοντας επιστήμη και γαστρονομία.


Την επιμέλεια της μουσικής στο φετινό ταξίδι θα έχουν ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος, ο Άκης Βαβαρούτας και η Crystalina Dion που από το 2010 έχει παίξει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ibiza.

Το Ανώνυμο ξεκινάει το ταξίδι του την Παρασκευή 29 Μαΐου και διοργανώνει ένα τριήμερο party με πολλές εκπλήξεις, μοναδικές βραδιές, γευστικές στιγμές και μεθυστικές ώρες.

Την Παρασκευή το μουσικό ταξίδι αναλαμβάνει η Crystalina Dion, το Σάββατο ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος και την Κυριακή το αγαπημένο δίδυμο Άκης Βαβαρούτας και Σπύρος Πολυχρονόπουλος.

Εσύ; Τι έχεις κανονίσει να κάνεις;