1ο Αθλητικό και Πολιτιστικό φεστιβάλ Πάτρας

Για πρώτη χρονιά στην Πάτρα διοργανώνεται ένα μεγάλο αθλητικό και πολιτιστικό φεστιβάλ υπό την αιγίδα των αθλητικών συλλόγων Fitathlon, Αστραπή, Έκρηξη και του Δήμου Πατρέων.
To τριήμερο 22, 23 και 24 Μαΐου θα οργανωθεί στην Πάτρα, στον παραθαλάσσιο πολυχώρο της Πλαζ, ένα από τα μεγαλύτερα ολοήμερα αθλητικά υπαίθρια camp.

Τουλάχιστον 30 σωματεία και 1000 αθλητές από όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Πάτρα, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Άρτα, Βόλος, Πρέβεζα, Αμαλιάδα, Αγρίνο) θα πλαισιώσουν το προπονητικό camp Τάε Κβον Ντο, σε ειδικά διαμορφωμένες υπαίθριες εγκαταστάσεις, με ολοήμερες επιδείξεις, αγωνιστικό sparring και κοινές προπονήσεις από τους προπονητές που θα συμμετάσχουν.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις των εξειδικευμένων προγραμμάτων Fitathlon, TRX, Spinning καθώς και μαθήματα Yoga, Pilates, σύγχρονου και μοντέρνου χορού, Afro, Latin και Zumba όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, να ενημερωθούν αλλά και να συμμετάσχουν ελεύθερα σε όποιο πρόγραμμα θελήσουν.

Επιβλητική παρουσία στο event θα έχει και το Kick Boxing με επιδείξεις στο ρινγκ που θα δεσπόζει στο χώρο. Αποκορύφωμα το βράδυ της Κυριακής που θα διεξαχθούν επαγγελματικοί αγώνες του αθλήματος. Οι επιδείξεις των πολεμικών τεχνών θα ολοκληρωθούν με Hapkido και Krav Maga.

Στην εκδήλωση θα λάβουν χώρα ομιλίες ειδικών, καθηγητών και αθλίατρων με θέματα αθλητισμού, υγείας, φυσικής κατάστασης και διατροφής.

Ξεχωριστή παρουσία στο event θα αποτελέσουν οι ολοήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις από τα 1500 άτομα του Δήμου Πατρέων ψυχαγωγώντας το κοινό με τις δράσεις τους και την ελεύθερη διδασκαλία λαϊκών και παραδοσιακών χορών.

Μετά το τέλος του φεστιβάλ το Σάββατο και την Κυριακή θα ακολουθήσει πάρτι για μικρούς και μεγάλους δίπλα στη θάλασσα!

Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού!

Είσοδος δωρεάν