Η άφιξη των νέων μαγαζιών στην πόλη γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα και το Beetle στην Φιλοποίμενος 48 είναι μια ακόμη τρανή απόδειξη!

Δεν είναι εύκολη υπόθεση να κατηγοριοποιήσουμε αυτόν τον χώρο. Λειτουργεί βλέπετε όλη μέρα αλλά θα «χανόταν» κάτω από μια «ταμπέλα» all day…

Mπορείς να πιεις καφέ αλλά δεν το λες καφετέρια. Μπορείς και να φας αλλά ούτε εστιατόριο το λες. Σίγουρα μπορείς να πιείς ποτό ή cocktail αλλά και πάλι δεν του αξίζει η λέξη μπαρ.

Το Beetle είναι ένα ολοκαίνουργιος πολυχώρος που χωράει σε ένα μεγάλο και πανέμορφο νεοκλασικό με κήπο που ανταποκρίνεται πλήρως στις έννοιες «hospitality & entertainment».


Ανεβαίνοντας κανείς την Φιλοποίμενος, το μάτι του θα πέσει σίγουρα στην περίπτωση που λέγεται «Βeetle» και σε μια ταμπέλα που σε προδιαθέτει να σταματήσεις…

Όταν ξανά - κοιτάξει κάποιος πιο προσεκτικά θα έρθει αντιμέτωπος με εικόνες που θυμίζουν κάτι από «παλιά Πάτρα».

Ένα παλιό αρχοντικό με πολλά δωμάτια που το χωρίζουν όμορφα αλλά με μοντέρνα αισθητική…

Φαντάζεται κανείς πως ήταν κατοικία μιας μεγάλης αλλά «καλής» αστικής οικογένειας της πόλης.

Σε αυτόν τον χώρο θα δούμε πολλά ωραία πράγματα φέτος! Διατίθεται για εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, prive επαγγελματικές συναντήσεις ή σεμινάρια, παρουσιάσεις βιβλίων και πολλών ειδών εκδηλώσεις!


Το κομμάτι της εστίασης μοιάζει να είναι βασικό και αυτό εξαιτίας ενός από τους πιο όμορφους κήπους που έχουμε δει στο κέντρο της Πάτρας!

Το "Βeetle" είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ για καφέ, ποτό – coktails και φαγητό όλες τις ώρες.

Προς έκπληξη, μάλιστα διαπιστώσαμε πως εκτός του γεύματος ή του δείπνου, μπορεί κανείς να απολαύσει «ξενοδοχειακό» πρωινό σε κάθε του πιθανή εκδοχή.

Την ώρα του brunch (εκείνες τις ώρες δηλαδή μεταξύ 12 το πρωί μέχρι το απόγευμα) οι επιλογές είναι πολλές και έχουν να κάνουν με πιάτα που θα συνοδεύσουν την μπύρα σας (αναγκαία για το καλοκαίρι και σε μεγάλη ποικιλία ετικετών) αλλά και με γκουρμέ γεύσεις, προσιτές και πεντανόστιμες.


Η νύχτα προσφέρεται για πολύ ωραίες συναντήσεις και διασκέδαση με την παρέα σας, τόσο μετά τη δουλειά όσο και τα Σαββατοκύριακα.

Με ατμοσφαιρικό φωτισμό που μοιάζει να είναι μέρος του διακοσμητικού του concept, το οποίο δύσκολα περιγράφει κανείς με λέξεις, με φρέσκα λουλούδια τριγύρω που αναρριχώνται πολλές φορές και δίνουν μια αίσθηση «πολιτισμένης ζούγκλας» το Beetle σε καλεί για ποτό ή cocktail.

Έμπειροι bartenders δημιουργούν τα αγαπημένα σας ροφήματα με δικές τους παραλλαγές που θα γοητεύσουν και τους πιο δύσκολους.

 



«Το Beetle πήρε το όνομα του, από τα σκαθάρια που βρέθηκαν στον κήπο όταν αναλάβαμε την διαμόρφωση του χώρου», ανέφεραν οι ιδιοκτητες.

Το Beetle drink at dance ανήκει σε μία δική του κατηγορία και ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή στην Πάτρα.

Την στιγμή που αναζητούσαμε έναν όμορφο χώρο που θα ικανοποιεί τις επιθυμίες μας όλη την ημέρα.

Άψογη εξυπηρέτηση, χαμογελαστός κόσμος και σίγουρα αξίζει τον προσοχή σας!

Εξερευνήστε τον!