Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το astrologos για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς αρχίζει τώρα μια περίοδος ιδιαίτερα πολύ επικοινωνιακή,  καθώς μέχρι τις 8 Ιουλίου θα έχετε πολλές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις! Για εσάς που  είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, η Πρωτομαγιά είναι μια καλή ημέρα για να έχετε επαφές και συναντήσεις, όχι όμως και η  Κυριακή, γιατί κάποιες  σκέψεις, κάποιες προσπάθειες που μπορεί να κάνετε για θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή ακόμη και με την υγεία σας δεν πηγαίνουν καλά, καθώς φαίνεται να εμποδίζονται. Σε μια ευνοϊκή στιγμή είστε εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, με κάποια σχέδιά σας να παίρνουν ενδεχομένως μια νέα τροπή, με τους φίλους σας να σας βοηθούν σε αυτό. Οι Κριοί που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-6 Απριλίου έχετε ακόμη την βοήθεια του Δία, ο οποίος στηρίζει τα σχέδιά σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο προσέχετε τις σχέσεις σας  με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Ταύρος
Ένα οικονομικό θέμα έρχεται στο προσκήνιο για εσάς τους Ταύρους, ενώ, γενικότερα, για πολύ καιρό θα ασχολείστε και θα συζητάτε για τα οικονομικά σας.Την Παρασκευή και το Σάββατο ίσως να πρέπει να ρυθμίσετε κάποιες εργασίες σας ή ακόμη και να ασχοληθείτε με την υγεία σας.Την Κυριακή, ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Συνεχίστε να κρατάτε χαμηλούς τόνους  και να μην κάνετε υπερβολές, ειδικά αν έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, ενώ φαίνεται ότι ανοίγετε νέους δρόμους. 

Δίδυμοι
Αρχίζει μια περίοδος για εσάς τους Διδύμους  (από τώρα ως τις 8 Ιουλίου) που θα έχετε πάρα πολλές συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες! Την Κυριακή ωστόσο αποφύγετε  να πείτε πολλά πράγματα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας την   Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε την βοήθεια της Αφροδίτης, η οποία ευνοεί τις φιλικές και τις ερωτικές σας σχέσεις, ενώ ο Δίας ευνοεί γενικότερα τα σχέδια όσων είστε γεννημένοι γύρω στις 4-5 Ιουνίου. Την Παρασκευή και το Σάββατο η συναισθηματική σας ζωή  θα παρουσιάσει κάποια σκαμπανεβάσματα.

Καρκίνος
Η νέα θέση του Ερμή στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο, σημαίνει ότι ως τις 8 Ιουλίου εσείς Καρκίνοι θα πρέπει να προσέχετε ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς και θα μπορούσε να συζητά κάτι εις βάρος σας. Προσέχετε λοιπόν και μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Την Παρασκευή και το Σάββατο, με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό,  θα έρθουν στο προσκήνιο κάποια οικογενειακά θέματα.  Η Κυριακή είναι μια ημέρα περισσότερο συναισθηματική.Σε λίγες μέρες που η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο θα είστε σε πολύ καλύτερη φάση.Οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας στηρίζουν, τόσο εσάς που είστε γεννημένοι τον Ιούνιο, όσο και τους Καρκίνους που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Ιουλίου. Οι φίλοι αλλά και η συλλογική δουλειά είναι γενικότερα πολύ σημαντικά θέματα  για εσάς.  

Λέων
Εσείς οι Λέοντες, με την νέα θέση του Ερμή, για πολύ καιρό (ως τις 8 Ιουλίου), θα έχετε πολλές συζητήσεις με φίλους, αλλά και συζητήσεις που αφορούν σε συλλογική δουλειά.Την Κυριακή αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις που θα μπορούσαν να οδηγηθούν σε αδιέξοδο.Οι Λέοντες των τελευταίων ημερών προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα και προσέχετε τις εντάσεις που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν.Η συναισθηματική σας ζωή ωστόσο είναι ιδιαίτερα καλή.Την Παρασκευή και το Σάββατο προσέχετε κατά την διάρκεια μετακινήσεων, ίσως να υπάρξουν κάποια απρόσμενα γεγονότα.Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις που θα κάνετε με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Παρθένος
Για σας τους Παρθένους αρχίζει τώρα μια περίοδος πολύ σημαντική για την επαγγελματική αλλά και την οικογενειακή σας ζωή.Εσείς που είστε γεννημένοι τον Αύγουστο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε, καθώς δεν αποκλείεται να μην καταλήξουν όπως θέλετε.Ίσως ακόμη να υπάρξουν κάποια εμπόδια στα σχέδιά σας.Αντίθετα, οι Παρθένοι των τελευταίων ημερών έχετε την δύναμη στα χέρια σας, μπορείτε να δράσετε να ταξιδέψετε, να ρυθμίσετε νομικά ή διαδικαστικά θέματα, αλλά και να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, στη διάρκεια κοινωνικών γεγονότων.Προσέχετε τα οικονομικά σας.

Ζυγός
Η νέα θέση του Ερμή (στους Διδύμους) μπορεί ως τις 8 Ιουλίου να είναι ιδιαίτερα καλή για εσάς τους Ζυγούς, να σας φέρνει ταξίδια, επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις, αυτή όμως η Παρασκευή και το Σάββατο δεν φαίνεται να είναι τόσο ήρεμες ημέρες για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο. Ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις.Αντίθετα, η Αφροδίτη ευνοεί γενικότερα την επικοινωνία όσων έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.Δεν θα πάψετε βέβαια να ασχολείστε με ένα οικονομικό θέμα. Οι Ζυγοί που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-6 Οκτωβρίου θα έχετε την στήριξη και την βοήθεια των φίλων σας.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς, η νέα θέση του Ερμή δείχνει ότι είτε θα ασχοληθείτε πολύ με νεαρά πρόσωπα της οικογένειάς σας, είτε θα ρυθμίσετε κάποια σημαντικά για εσάς οικονομικά θέματα. Αυτά θα συμβούν ως τις 8 Ιουλίου που ο Ερμής θα παλινδρομεί στους Διδύμους. Όσοι είστε γεννημένοι τις  τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας αποφύγετε τις εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ η Κυριακή μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ή ακόμη και να πραγματοποιήσει κάποια σχέδιά σας.  

Τοξότης
Τοξότες μου, η νέα θέση του Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας (ως τις 8 Ιουλίου), δείχνει συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας αν και η Κυριακή δεν είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε οριστικές συζητήσεις  ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αν έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο. Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας είστε σε μια πολύ καλή στιγμή.Οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας στηρίζουν.

Αιγόκερως
Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για εσάς τους Αιγόκερους, καθώς με την δύναμη που έχετε μπορείτε να λύσετε διάφορα θέματα, με την ζωντάνια και την ερωτική σας διάθεση να  είναι ισχυρές. Την Παρασκευή και το Σάββατο η κοινωνική σας ζωή θα είναι κάπως κουραστική. Η νέα θέση του Ερμή (στους Διδύμους ως τις 8 Ιουλίου) φέρνει αρκετά σκαμπανεβάσματα στον χώρο της εργασίας σας! Θα υπάρξουν αποφάσεις τις οποίες μπορεί να πάρετε πίσω, ενώ, γενικότερα, πολλά θέματα θα κριθούν στον χώρο της εργασίας ή της υγείας σας.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου, το τριήμερο αυτό μπορείτε να προγραμματίσετε κάποια ταξίδια, αν και η Κυριακή δεν είναι μια καλή ημέρα, προσέχετε τις συζητήσεις που μπορεί να κάνετε, ακόμη και οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με τα παιδιά ή ακόμη και με τα οικονομικά σας. Η νέα θέση του Ερμή στους Διδύμους ως τις 8 Ιουλίου σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, αν και με αρκετά σκαμπανεβάσματα! Οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών είστε σε μια αντιφατική φάση, με οικογενειακές υποθέσεις να σας απασχολούν από τη μια, και την συναισθηματική σας ζωή από την άλλη να πηγαίνει πολύ καλά! Η Αφροδίτη ευνοεί γενικότερα τις επαφές που θα έχετε.

Ιχθείς
Ιχθύες μου, αρχίζει για εσάς μια περίοδος που τα οικογενειακά σας θέματα γίνονται έντονα! Ιδιαίτερα την Κυριακή, όσοι είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο προσπαθήστε να ρυθμίσετε  τις υποθέσεις σας. Ατελείωτες υποχρεώσεις έχετε όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, ενώ ο χώρος της εργασίας σας έχει να σας δώσει πολλά. Στη διάρκεια του τριημέρου αποφύγετε να κάνετε έξοδα, ενώ την Κυριακή μπορείτε να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας.