Η γενική ζήτηση των αντικειμένων προκάλεσαν άμεσα τις εισαγωγές σε μπαλόνια και αξεσουάρ διακόσμησης από Ιταλία και κατ' επέκταση κανονάκια κομφετί, πινιάτες, φουσκωτά παιχνίδια,Anagram μπαλόνια,Qualatex μπαλόνια από τον Καναδά, την Αγγλία, την Κίνα,το Hong Kong, δημιουργώντας έτσι ένα ευρέως μεγάλο πελατολόγιο στην χονδρική πώληση.


ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΑΠΟΘΗΚΕΣ

Ακολουθούν πολλές συμμετοχές στις μεγαλύτερες πανελλήνιες εκθέσεις που βοηθούν στην αύξηση του πελατολογίου και στην εμπιστοσύνη των πελατών που πλέον άρχισαν να πείθωνται ότι η Balloon Fire ήρθε για να μείνει. 
Ακολουθεί μία μεγάλη επιτυχία , η αποκλειστική αδειοδότηση από την Disney προς την Balloon Fire για τα προϊόντα Party πινιάτα , αετοί-χαρταετοί για τις χώρες Ελλάδα-Κύπρο-Μάλτα. 
Η εμπιστοσύνη της Disney βοηθάει πολύ το προφίλ της Balloon Fire και κατ' επέκταση στην εμπιστοσύνη των πελατών της. 
Την τάση της Balloon Fire για ποιοτικά προϊόντα και σταθερή ποιότητα την σφραγίζει το νέο μεγάλο επίτευγμα , η πιστοποίηση ISO9001:2008 από Γερμανικό φορέα , στην σταθερή ποιότητα και σταθερή διαδικασία με στόχο την ασφάλεια στην χρήση-αποθήκευση πυροτεχνημάτων και σταθερή ποιότητα σε όλα τα είδη,σταθερή διαδικασία εκτέλεσης παραγγελιών ως προς αποφυγή του παραμικρού λάθους.


ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

H Balloon Fire σήμερα απασχολεί 9 άτομα προσωπικό όλοι Έλληνες , εκ των οποίων τα 6 είναι σε μόνιμη βάση και στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 400 τ.μ που βρίσκεται στην Πανεπιστημίου 382 στην Πάτρα. Επίσης η Balloon Fire διαθέτει κατάστημα λιανικής πώλησης στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Μαιζώνος 14 (πλησίον πρώην Αρσακείου).