Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στις εργασίες του 18ου Πανελληνίου Συνεδρίου Μεταμοσχεύσεων που πραγματοποιείται στην Πάτρα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου, 23-25 Οκτωβρίου 2015.

Είναι μεγάλη μας τιμή που η Ελληνική Εταιρεία Μεταμοσχεύσεων μας ανέθεσε την διοργάνωση της κορυφαίας αυτής εκδήλωσης. Με τη συμπλήρωση 38 χρόνων λειτουργίας της Εταιρείας, ευελπιστούμε ότι το παρόν συνέδριο θα αποτελέσει ορόσημο στην εξέλιξη, προώθηση και διάδοση των Μεταμοσχεύσεων στη Χώρα μας.

Σε ένα ασταθές κοινωνικό περιβάλλον η διαδικασία της μεταμόσχευσης αποτελεί παράδειγμα συλλογικής εργασίας και κοινωνικής συνοχής.

Τα μηνύματα του συνεδρίου στοχεύουν στη σωστή ενημέρωση της κοινωνίας, η οποία θα πρέπει να είναι αρωγός στην προώθηση των Μεταμοσχεύσεων στη Χώρα μας, αλλά και στην ανάδειξη όλων των επίκαιρων ιατρικών θεμάτων και συμπερασμάτων, πράγματα που διασφαλίζονται απόλυτα από το υψηλό επίπεδο των ομιλητών και των εργασιών του συνεδρίου.

Προσδοκούμε λοιπόν, η ενεργός συμμετοχή όλων σας να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων του συνεδρίου και να αναδείξει τη Μεταμόσχευση ως την κορυφαία ιατροκοινωνική πράξη, η οποία ανεβάζει πολιτισμικά την χώρα προσδίδοντάς της, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δομής, ενημέρωσης, συνεργασίας ομάδων και υψηλοτάτου ιατρικού έργου.

Είμαστε βέβαιοι ότι η ενεργός συμμετοχή σας θα συμβάλει στην επιτυχία του συνεδρίου.