Τι και αν είναι μόλις 15 ετών ο Νικόλας Παπαδόπουλος ή Papnik όπως τον γνωρίζουμε μέσα από τις παραγωγές του, δείχνει να κατακτά τον κόσμο μέσα από την μουσική.

Ο Papnik γεννήθηκε στην Πάτρα όμως τα τελευταία χρόνια ζει στην Κέρκυρα. Με καλλιτεχνικές επιρροές από την οικογένεια του μιας και είναι γιός του συνθέτη Περικλή Παπαδόπουλου και της εικαστικού – παιδαγωγού Κωνστανίνας Βρυώνη δεν άργησε να ασχοληθεί από μικρός με τη μουσική και ειδικότερα την ηλεκτρονική μουσική και τα κλασικά κρουστά.

Μέλος της Παλαιάς Φιλαρμονικής Κέρκυρας και της Φιλαρμονικής Εταιρείας Γαστουρίου “Ομόνοια” έχει παίξει σε συναυλίες (ως κρουστός) με τους Ελευθερία Αρβανιτάκη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Αντώνη Βαρδή, Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανό κ.α.

Τον Ιούνιο του 2013 ξεκίνησε να γράφει ηλεκτρονική μουσική (EDM, progressive house, deep house, tropicalhouse,trap) και τον Ιούνιο του 2014 έλαβε μέρος σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό remix στον οποίο έφτασε στην 12η θέση.

Περίπου 15 ημέρες αργότερα έλαβε ένα μήνυμα από την δισκογραφική εταιρεία Disco Balls Records και έτσι υπέγραψε το πρώτο μου συμβόλαιο για να κυκλοφορήσει το remix για το τραγούδι Giving You του Alvaro Blanco σε όλα περίπου τα ηλεκτρονικά καταστήματα (Beatport, Traxsource, Itunes, Djtunes κ.α.).

"Πόλεμος" των δισκογραφικών!

Το remix του αυτό είχε μεγάλη απήχηση σε όλο τον κόσμο καθώς καθώς μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του (και για τις επόμενες 2 εβδομάδες) ανεβοκατέβαινε στο top 100 chart του Traxsource από την 11η μέχρι και την 50η θέση.

Τον Οκτώβριο του 2014 του προτάθηκε άλλη μία δουλειά από την δισκογραφική Tonar Records.

Επίσης, λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2014 μια τρίτη δισκογραφική (η UnionRecords) του πρότεινε συνεργασία για το κομμάτι μου “Dance” το οποίο βγήκε στις αρχές του 2015.

Παράλληλα, του ζητήθηκε από την Disco Balls Records και νέα συνεργασία και έτσι, τον Φεβρουάριο – Μάρτιο 2015 κυκλοφόρησε ακόμα 2 δικά του κομμάτια (1 remix και 1 single) με την Disco Balls Records.

Αξίζει να αναφερθεί πως έχουν υποστηρίξει τις δουλειές του με διάφορους τρόπους (like, follow, repost, προώθηση σε site όπως Youtube, Facebook, Soundcloud κλπ.) καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως οι Borgeous, Shaun Frank, StadiumX, KickRaux, Protoxic, Damned, Mazi, Sunday Lovers, Castano & Maximilian, UAO, Faretek.

Προσέξτε λίγο αυτόν τον μικρό, γιατί στο μέλλον σίγουρα θα μας απασχολήσει...

Facebook: Papnik