Παρασκευή 27 Μαρτίου και απόψε ψάλλεται στις εκκλησίες ο Ακάθιστος Ύμνος στην Υπεράγια Θεοτόκο και πλήθος πιστών αναμένεται να συγκεντρωθούν στους ναούς για να προσκυνήσουν την χάρη της.

Στον Μητροπολιτικό ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στην οδό Μαιζώνος χοροστατεί ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.  Ο Μητροπολίτης Πατρών μετά το τέλος της κατανυκτικής ακολουθίας του Ακάθιστου Ύμνου, θα βρίσκεται στον παλαιό ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου, όπου εκεί θα ψαλεί η ακολουθία του Ακάθιστου ύμνου που θα συνδυαστεί με ιερά αγρυπνία στον τάφο του Πολιούχου των Πατρών Αποστόλου Ανδρέου.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 ο κ.κ. Χρυσόστομος θα παρευρεθεί στην μουσική θρησκευτική εκδήλωση της Πατρινής Βυζαντινής Χορωδίας ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΚΑΕΥΣ στον νέο ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου Πατρών όπου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με τίτλο «Ιδού ο Νυμφίος Έρχεται».

Την Κυριακή 29 Μαρτίου (Κυριακή Ε’ Νηστειών) το πρωί ο κ.κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσει στην Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Παντανάσσης Πατρών, ενώ στις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής θα προεξάρχει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας Πατρών.