Θερίζουν τα ναρκωτικά και το πάρε δώσε γίνεται σε δημόσια θέα, με τους πρωταγωνιστές, τους εμπόρους, τα «βαποράκια» και τους χρήστες να προχωρούν στην συναλλαγή αδιαφορώντας για το τι γίνεται γύρω τους και αν τους παρακολουθούν.

Το περιστατικό που έγινε στην πλατεία Όλγας την Πέμπτη είναι χαρακτηριστικό. Οι δύο άνδρες, ένας 29χρονος και ένας 32χρονος ήρθαν στα χέρια γιατί ενώ εκεί που μιλούσαν κανονικά και κάθονταν στο ίδιο τραπέζι, ο πρώτος έφερε στο κεφάλι του δεύτερου μία καρέκλα και ένα τασάκι!

Ο καβγάς τους προέκυψε από διαφωνία που προφανώς είχαν πάνω στο θέμα των ναρκωτικών, με την συναλλαγή που έκαναν να μην τους βρίσκει σύμφωνους. Ο 32χρονος πάντως χτύπησε άσχημα από την επίθεση που του έγινε, ενώ το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία, η οποία το βράδυ της ίδιας μέρας συνέλαβε κοντά στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα τον 29χρονο.

Πάνω στον 29χρονο βρέθηκαν 58 ναρκωτικά χάπια. Παρόμοιοι καβγάδες έχουν γίνει κατά καιρούς και σε άλλες περιοχές της Πάτρας, με τους εμπλεκόμενους να έρχονται στα χέρια.