Οι «Ακαταμάχητοι Λεβέντες» ξαναχτυπούν, με νέες περιπέτειες στο θέατρο Επίκεντρο+ ,στις 27,28και 29 Μαρτίου  ξεδιπλώνοντας τις περιπέτειές τους επί σκηνής, σε μια αυτοσχεδιαστική διήγηση, πραγματική υπερπαραγωγή, που θα κάνει την πόλη να παραμιλάει. Το μυστικό τους σχέδιο: επτασφράγιστο και δε θα τους πάρετε κουβέντα.

Γιατί οι συγκεκριμένοι ήρωες, σ' αυτή τη μεγάλη περιπέτεια του μυαλού, ακολούθησαν άγνωστες διαδρομές, που ξεκινούν από σκοτεινές αίθουσες του βωβού κινηματογράφου, «κρύφτηκαν» χωρίς να βγάλουν τσιμουδιά στο χώρο των κινουμένων σχεδίων, ζωντάνεψαν τις ιδέες τους με το σώμα τους και την τεχνική της παντομίμας - που θυμίζει έντονα Marcel Marceau - για να προσφέρουν μια απολαυστική κωμωδία δράσης χωρίς προηγούμενο.

Η ομάδα επίPlay, που ζωντάνεψε την περιπέτειά της στο Φεστιβάλ OFF OFF ATHENS 2014, στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης και στο θέατρο Επί Κολωνώ, παρασύροντας το κοινό σε μια ανεπανάληπτη θεατρική εμπειρία, δημιουργεί μια δική της γλώσσα θεατρικής έκφρασης, μέσω του σωματικού αυτοσχεδιασμού. H πρωτότυπη   μουσική,  δίνει τον τόνο σε μια άσκηση συγχρονισμού, που αποτελεί μια κατηγορία από μόνη της.

Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες. Μια «χολιγουντιανή υπερπαραγωγή δράσης» απλά ακαταμάχητη, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. 

Σύλληψη: ομάδα επίPlay

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαϊτης

Μουσική: Νίκος Τσέκος

Κοστούμια: Luca Casanova 

Παίζουν οι:

Αλέξανδρος Πέρρος, Μαρίνα Κουτρούμπα, Αυγουστίνος Κούμουλος

Παραστάσεις: 27, 28 και 29 Μαρτίου 2015

Εισιτήρια: ?10 (ενιαίο)

Διάρκεια: 50'

Κρατήσεις Θέσεων: 2610-461050


Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες - Teaser Trailer