>Η Συντονιστική Επιτροπή των σωματείων που χρησιμοποιούν το βοηθητικό του «Τόφαλος» θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν χθες στην συγκέντρωση για το ζήτημα που έχει ανακύψει με το βοηθητικό του «Τόφαλος».
 
Συγκεκριμένα, τους αθλητές και τα σωματεία, τους γονείς, τους δημοσιογράφους, την ΕΣΚΑ-Η, τον Δήμο Πατρέων, τους εκπροσώπους των κομμάτων, την διοίκηση του ΠΕΑΚ και όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθεια να παραμείνει ανοικτή και ασφαλής η αθλητική εγκατάσταση του βοηθητικού του «Τόφαλος».
 
Οι ενέργειες που δρομολογήθηκαν είναι η άμεση ένσταση στην Πολεοδομία και ο επανέλεγχος της κατασκευής από συμβουλευτική ομάδα που αποτελείται από ιδιώτες πολιτικούς μηχανικούς, μηχανικούς του Δήμου Πατρέων και της ΕΣΚΑ-Η και καθηγητή Πανεπιστημίου, ώστε να έχουμε την πραγματική εικόνα του προβλήματος.
 
Η τεχνική τους έκθεση θα είναι καθοριστική στην συνέχιση της λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης γιατί όλοι θέλουμε αθλητισμό σε ασφαλείς συνθήκες.
Το πρώτο βήμα για να συνεχίσει να λειτουργεί η εγκατάσταση έχει γίνει. Αναμένουμε από την οργανωμένη Πολιτεία να αγκαλιάσει αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία των πολιτών και των φορέων και να δρομολογήσει άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες για το άνοιγμα του γηπέδου.