Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον 60ό Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, τον Μάιο στη Βιέννη. Η όμορφη τραγουδίστρια και περσινή νικήτρια του «The Voice» εντυπωσίασε με την ερμηνεία της μπαλάντας «One Last Breath» και κατάφερε να διακριθεί στον ελληνικό τελικό και να πάρει το εισιτήριο για τη... Βιέννη. 

Η νίκη της προέκυψε κατά 50% από την ψήφο της επταμελούς κριτικής επιτροπής και κατά 50% από τις ψήφους του κοινού μέσω televoting. Την νικήτρια ανακοίνωσε η Έλενα Παπαρίζου, ενώ η Έλενα-Μαρία Κυριάκου συγκινημένη ευχαρίστησε όλους όσοι την ψήφισαν και την επέλεξαν για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. 

Οι φετινοί πέντε υποψήφιοι ανέβηκαν στη σκηνή του «Έναστρον» και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς άνοιξαν οι C-Real με το τραγούδι τους «Crash And Burn». Ακολούθησε η Θωμάη Απέργη με το τραγούδι «Jazz & Συρτάκι». Η όμορφη τραγουδίστρια έλαμψε μέσα στη λευκή ολόσωμη φόρμα που φορούσε και καταχειροκροτήθηκε. Ο νεαρός Barrice ερμήνευσε το «Ela» υπό τους ήχους μπουζουκιού και με τη συνοδεία πέντε χορευτριών που χόρεψαν συρτάκι.

Φαντασμαγορική ήταν η εμφάνιση της Shaya. Με τα μαλλιά της λυτά και φορώντας ένα καυτό φόρεμα - κορμάκι εμφανίστηκε στη σκηνή με δυο χορεύτριες και τύμπανα και ξεσήκωσε το κοινό. 

Τελευταία εμφανίστηκε η Μαρία-Έλενα Κυριάκου, η οποία ερμήνευσε την μπαλάντα «One Last Breath» φορώντας μια κατακόκκινη τουαλέτα και ανέδειξε τις φωνητικές της ικανότητες. 

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε και ο διαγωνιζόμενος της Κύπρου, ο Γιάννης Καραγιάννης ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη Μεγαλόνησο με την μπαλάντα «One thing I shoυld have done».


Κυριάκου Eurosong