Φωνές διαμαρτυριών από γονείς και αθλητές της ΝΕΠ κατά της διοίκησης του ΠΕΑΚ. Ο λόγος;

Το νερό της πισίνας του «Α. Πεπανός» παραμένει κρύο εδώ και μέρες και είναι χαρακτηριστικό ότι χθες το πρωί όπου δεκάδες μικρά παιδιά πήγαν στο κολυμβητήριο για να κάνουν την προπόνηση τους, έφυγαν χωρίς να γυμναστούν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην σελίδα της ομάδας τους στο facebook το νερό ήταν χλιαρό έως κρύο, δεν επέτρεπε στους αθλητές να κάνουν προπόνηση και έτσι για ακόμα μία φορά δεκάδες παιδιά έφυγαν απογοητευμένα από εκεί.

Το όλο θέμα έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των γονιών που καταφέρνουν να πηγαίνουν τα παιδιά τους με δυσκολία στο κολυμβητήριο αφήνοντας τις δουλειές τους και βγάζοντας τα έξω από το σχολικό τους πρόγραμμα που είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν βέβαια και όλα τα υπόλοιπα σωματεία που προπονούνται καθημερινά στο κολυμβητήριο, με το καθένα από αυτά να έχει δεκάδες μικρά παιδιά και αθλητές. 

Οι γονείς και οι αθλητές της ΝΕΠ ζητούν άμεσα λύση ή διαφορετικά να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι που έχουν φέρει το κολυμβητήριο σε αυτή την κατάσταση.

Όλα αυτά για ένα σωματείο που μόλις πριν από μερικές μέρες ανύψωσε με τις επιδόσεις των αθλητών του την Πατραϊκή κολύμβηση, συμμετέχοντας στο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ του Βερολίνου, αφήνοντας άφωνους τους Γερμανούς…


Έρημη η πισίνα του "Α. Πεπανός"