Δεν ξέρουμε σε ποιες περιπτώσεις το ΣΔΟΕ αδιαφόρησε, αλλά εκείνα τα groups τα οποία χαρακτηρίστηκαν πολύαριθμα, πέρασαν κανονικότατα τους έλεγχους του σώματος δίωξης οικονομικού εγκλήματος, οπότε καλό είναι τώρα, τα όποια παράπονα περί “οικονομικού φόνου” να γίνουν σε επίπεδο καταγγελιών.

Το πλήρωμα “Swag & Yankees” για να μιλάμε και με ονόματα, το οποίο χρεώθηκε τα κακώς κείμενα του Πατρινού Καρναβαλιού από κάποιους, ήρθε αντιμέτωπο την Τσικνοπέμπτη (μέρα που παραδίδονταν οι στολές) με κλιμάκιο του ΣΔΟΕ.

Παρέδωσαν βιβλία εσόδων και εξόδων και ήταν όλα “οκ”. Την επόμενη μέρα μαλιστα κλήθηκαν οι αρχηγοί του πληρώματος στην Εφορία όπου τους ζητήθηκε να καταβληθεί ο Φ.Π.Α όπως συνηθίζεται το επόμενο διάστημα και τότε θα έχουν και το επίσημο έγγραφο που αποδεικνύει πως ήταν “εντάξει” στις συνναλλαγές τους.

Σε σχέση με παλιότερα έτη, για πρώτη φορά το ΣΔΟΕ λειτούργησε άμεσα... Τώρα αν έγινε σε όλα τα groups είναι μια άλλη ιστορία που δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι να την απαντήσουμε αλλά οι ίδιοι.

Πάντως το πλήρωμα για το οποίο έγινε τεράστιο θέμα στα ΜΜΕ την “έβγαλε” καθαρή.