25 χρόνια πλήρωμα 41 και «Θα σε κάνω Βασίλισσα».

Δεν ξέρουμε βέβαια αν ο υπεύθυνος του καρναβαλικού πληρώματος Μίλτος Παπλάς και η υπόλοιπη καρναβαλική ομάδα του γκρουπ τήρησαν την υπόσχεση τους, κάνοντας τες "βασίλισσες",  αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μας έκανε εμάς «βασιλιάδες» με το όμορφο θέαμα που παρουσίασε και στις δύο παρελάσεις.  

Πρόκειται φυσικά για το… θρυλικό γκρουπ 41 που ξεκίνησε πριν από 25 ολόκληρα χρόνια την καρναβαλική του δράση και από τότε μέχρι και σήμερα έχει προσφέρει υπέροχες και ανεπανάληπτες στιγμές στους πιστούς του φίλους, σε όλα τα καρναβάλια.

Γιατί είναι ένα από τα πληρώματα που έχει πιστούς φίλους, οι οποίοι κάθε χρόνο το ακολουθούν και βγαίνουν μαζί του σε κάθε καρναβάλι, έχοντας γίνει πλέον όλοι μία μεγάλη καρναβαλική παρέα, ενώ παράλληλα συμμετέχει ενεργά όλα αυτά τα χρόνια στο κρυμμένο θησαυρό, σε όλα τα παιχνίδια του.


Φέτος το γκρουπ 41 με ένα πρωτότυπο θέμα που παραπέμπει στην γνωστή ελληνική κωμωδία του παλαιού ελληνικού κινηματογράφου, εντυπωσίασε και στις δύο παρελάσεις, με τον συνδυασμό του λευκού και του χρυσού.

Παράλληλα, κέρδισε τις εντυπώσεις και με τους μικρούς καρναβαλιστές που είχε ως μέλη του, μικρά παιδιά που έβγαιναν στο καρναβάλι, τέκνα των παλαιών καρναβαλιστών που συμμετέχουν εδώ και χρόνια στο πλήρωμα, έχοντας μία οικογενειακή και παρεϊστική ατμόσφαιρα που φυσικά έβγαινε προς τα έξω.


Ήταν βέβαια ένα πλήρωμα που είχε όλες τις ηλικίες και που μπορούσες να συναντήσεις όλες τις κατηγορίες των καρναβαλιστών, συνδυάζοντας νιάτα και εμπειρία.

(Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του πληρώματος 41 καθώς ακολουθούν χιλιάδες μέσα από το patrasevents.gr).