Οι νεράιδες και τα ξωτικά κατέβηκαν στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι, κάνοντας τα μαγικά τους και ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την μαγεία του μεγαλύτερου και πιο ξακουστού καρναβαλιού της Ελλάδος.

Το «Τσικι ντι γκλομ» και η καρναβαλική ομάδα του πληρώματος 78, με το μαγικό της ραβδάκι κατέβασε ένα υπέροχο πλήρωμα με μία από τις ομορφότερες γυναικείες στολές των φετινών παρελάσεων και μία ανδρική αμφίεση που θύμιζε κάτι μεταξύ σύγχρονων αρλεκίνων και μίας διαφορετικής εκδοχής ξωτικών.

Το άσπρο των αγοριών έδεσε αρμονικά με το κόκκινο των κοριτσιών, ένα σύνολο που ξεχώριζαν τα καπέλα των δύο στολών, σε ένα θέμα που ταυτόχρονα συμβάδιζε με το πρωτότυπο άρμα - κάστρο των νεράιδων, των μαγισσών, των κορνέτων, των ξωτικών και όλων των υπόλοιπων στοιχείων ενός φανταστικού κόσμου, με φανταστικούς ήρωες και φανταστικούς πρωταγωνιστές.

Ενός βασιλείου, ειδικά διαμορφωμένου για τον κόσμο του Πατρινού Καρναβαλιού, που εξάπτει την φαντασία των καρναβαλιστών και των πληρωμάτων. Το πλήρωμα 78, έδωσε φέτος την δική του φανταστική διάσταση στον κόσμο, εντυπωσιάζοντας τους θεατές με τις εμφανίσεις του και φυσικά με το κέφι και την καρναβαλική του διάθεση.


Έχει άλλωστε μία μακριά διαδρομή στον χώρο του Πατρινού Καρναβαλιού, κλείνοντας φέτος 22 χρόνια (το 1994 με τα Sexy Σκιουράκια), ξεκινώντας από μία παρέα πιτσιρικάδων που ολοένα και μεγάλωνε τόσο σε αριθμό, αλλά και σε ηλικία.

Μία παρέα που βγαίνει συνεχόμενα όλα αυτά τα χρόνια στο ίδιο γκρουπ, δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι μέσα από το καρναβάλι της Πάτρας, κτίζονται φιλίες που μένουν σταθερές στο πέρασμα των χρόνων. 


Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το patrasevents.gr του πληρώματος 78, καθώς ακολουθούν εκατοντάδες.