Στα Ψαχνά ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Football League για τον Νότιο όμιλο, όπου ο τοπικός Ηρακλής αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή, το απόγευμα του Σαββάτου (31/1) στις 18:30.

Το «συγκρότημα» του Γιώργου Φοιρού υποδέχεται τους Αχαιούς και θέλει τη νίκη, προκειμένου να πάρει σημαντική βαθμολογική… ανάσα, ενώ οι «ροσονέρι» αναζητούν το «τρίποντο» για να μείνουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.


Καρέ… απόντων

Τέσσερις λόγους για να… πονοκεφαλιάζει έχει ο Γιώργος Φοιρός στον Ηρακλή Ψαχνών, καθώς εκτός πλάνων είναι όπως αναφέρει το onsports οι Κόσουτιτς και Κοτίτσας, ελέω τραυματισμών, ο Ράντι που μετέχει στο Κόπα Άφρικα και ο Δρίζης, μια και δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του.

Εκτός ο Ντα Κόστα

Ένα πρόβλημα έχει ο Δημήτρης Σπανός στην Παναχαϊκή, μια και είναι εκτός ο Ντα Κόστα, ενώ αντίθετα στην αποστολή είναι ο Γεωργακόπυολος. Αναλυτικά: Γεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Χαρτσιάς, Κοντοχρήστος, Άλμπι, Κάργας, Καρβουνιάρης, Χούσα, Στεργίδης, Ζλατκόφσκι, Μπουντόπουλος, Φουρλάνος, Γκαντιάγκα, Μπαλού, Αναστασόπουλος, Μαρουκάκης, Πατινιώτης.