Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το astrologos για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για σας τους Κριούς, σχεδόν όλες αυτές οι κινήσεις συμβαίνουν σε παρασκηνιακό επίπεδο.  Οι σχέσεις σας  με τον σύντροφό σας  και τους συνεργάτες σας περνούν από πολλές διακυμάνσεις. Αποφύγετε λοιπόν, ειδικά την Παρασκευή, τις συζητήσεις που μπορεί να σας απομακρύνουν από εκείνους. Υπάρχει μια παρασκηνιακή κίνηση τώρα, η οποία είτε προέρχεται από εσάς, είτε γίνεται από άλλους και έχει εσάς ως στόχο. Η Κυριακή είναι μια ωραία μέρα για να δείτε τους φίλους, τα αγαπημένα σας  πρόσωπα, αλλά  και για να προωθήσετε θέματα της οικογένειας που σας απασχολούν. Γενικά, το τριήμερο αυτό είναι μια περίεργη περίοδος, κατά την οποία θα πρέπει να προσέχετε.

Ταύρος
Για σας τους Ταύρους η Παρασκευή είναι μια εντελώς αντιφατική μέρα! Από την μια, η Αφροδίτη ( δικός σας κυβερνήτης πλανήτης) δέχεται δυσαρμονικές όψεις, γεγονός που σημαίνει ότι οι σχέσεις σας με τους φίλους ή με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν ευνοούνται. Από την άλλη, ωστόσο, μπορείτε να κάνετε ένα νέο, σημαντικό ξεκίνημα , το οποίο μπορεί να σας αποδώσει ό,τι καλύτερο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τα καινούργια ξεκινήματα, χωρίς όμως να ρισκάρετε σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Οι συναντήσεις σας με πρόσωπα κύρους μπορεί να μην αποδώσουν αυτά που επιδιώκετε.

Δίδυμοι
Με την Σελήνη την Παρασκευή  στο δικό σας ζώδιο εσείς οι Δίδυμοι μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα.  Όμως, τόσο η επαγγελματική όσο και η κοινωνική σας ζωή παρουσιάζει διακυμάνσεις. Για εσάς τους  Διδύμους  που έχετε γεννηθεί  γύρω στις 21-23 Μαΐου η Παρασκευή είναι μια δύσκολη μέρα, για να συζητήσετε επαγγελματικά ή κοινωνικά σας θέματα. Αντίθετα, ένα οικονομικό θέμα  μπορεί τώρα να προωθηθεί. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις από την κοινωνική σας ζωή, που μπορεί να παρουσιάζει υπερβολές, δεν παύει όμως να είναι ευχάριστη! Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουνίου θα πρέπει να προσέχετε τις  συναλλαγές σας, καθώς ο  Άρης δημιουργεί εντάσεις στις επαφές σας με πρόσωπα κύρους. Χαμηλώστε  λοιπόν τους τόνους  στις συναλλαγές σας, είτε αυτές αφορούν ένα οικονομικό –επαγγελματικό θέμα, είτε ένα νέο επαγγελματικό σας ξεκίνημα.

Καρκίνος
Εσείς οι Καρκίνοι, με την Σελήνη να φιλοξενείται στο δικό σας ζώδιο το Σαββατοκύριακο, νιώθετε την ανάγκη να ρυθμίσετε πολλές υποθέσεις σας . Ενδεχομένως η Παρασκευή να  είναι μια δύσκολη μέρα ως προς τα οικονομικά σας αλλά και ως προς κάποια πράγματα που θέλετε να κάνετε. Μια συνάντηση, ένα ταξίδι μπορεί να μην ευνοούνται. Η Κυριακή, μια γλυκιά και ρομαντική ημέρα, είναι μια εξαιρετική ημέρα για σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Ιουνίου. Θα έχετε συναντήσεις με ανθρώπους που αγαπάτε, ενώ όσοι είστε καλλιτέχνες μπορείτε να κάνετε θαυμάσια πράγματα. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την οικογενειακή σας ζωή μπορεί να ρυθμιστεί τώρα κατά τον καλύτερο τρόπο. Όσοι ασχολείστε με πνευματικές εργασίες είστε ιδιαίτερα αποδοτικοί αυτόν τον καιρό. Νομικά και διαδικαστικά θέματα ενδεχομένως να έρθουν τώρα στο προσκήνιο. Συζητήστε με πρόσωπα κύρους τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν.

Λέων
Εσείς οι  Λέοντες την Παρασκευή θα συναντήσετε σημαντικά νεαρά πρόσωπα, ενώ καλό θα είναι να αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις που δεν θα αποδώσουν. Μπορεί να πείτε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε. Τα συναισθηματικά και τα οικονομικά σας θέματα αλλιώς έχουν ξεκινήσει αυτόν τον μήνα και αλλιώς θα τελειώσουν. Κάνετε ένα νέο ξεκίνημα  στην προσπάθειά σας να λύσετε ένα οικονομικό σας θέμα. Η Παρασκευή γενικά είναι μια δύσκολη ημέρα. Αντίθετα, το Σαββατοκύριακο μπορείτε να περάσετε όμορφες ώρες  με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ή να προωθήσετε τα  οικονομικά σας θέματα.

Παρθένος
Η Παρασκευή έχει μια δυσάρεστη γεύση για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου και είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες τους ζωδίου σας. Ελάτε πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, και αποφύγετε να παραγκωνίσετε το σύντροφό σας ή κάποιο στενό συνεργάτη σας λόγω των υποχρεώσεων σας, γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει ψυχρότητα μεταξύ σας. Αντίθετα, όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Σεπτεμβρίου μπορείτε τώρα να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Βέβαια, ο Άρης, απέναντί σας, επιφυλάσσει κρυολογήματα και μικροατυχήματα, ενώ  ζητά να δείξετε μεγάλη προσοχή στις σχέσεις σας, οι οποίες εύκολα μπορούν  να διαρραγούν, κυρίως αν δίνετε μεγάλη σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Η Κυριακή, πρώτη του μήνα,  είναι μια καλή ημέρα για να έρθετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, που αυτόν τον καιρό σας απασχολούν άμεσα.

Ζυγός
Η Παρασκευή είναι μια μέρα με δυσκολίες για σας τους Ζυγούς, καθώς  το τετράγωνο του Κρόνου με την Αφροδίτη (δικό σας κυβερνήτη) δημιουργεί μια στεναχώρια, μια παγωνιά σε θέματα εργασίας  ή ακόμη και υγείας. Ο χώρος της εργασίας θα σας απασχολήσει άμεσα τώρα. Η  Κυριακή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να βελτιώσετε καταστάσεις, για να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμη, την Κυριακή, μεγάλη σημασία έχει και η  κοινωνική σας ζωή, η οποία καμιά φορά  ενδεχομένως να σας κουράζει.

Σκορπιός
Σκορπιοί μου, η Παρασκευή είναι μια μέρα που δεν σας επιτρέπει να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Αντίθετα, μπορεί να πληγωθείτε ή να στεναχωρηθείτε από πρόσωπα που αγαπάτε. Το Σαββατοκύριακο  μπορεί να είναι αφιερωμένο σε συζητήσεις και σε σημαντικά οικογενειακά σας θέματα, ενώ οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο σας απασχολεί άμεσα.  Η Κυριακή, έχει να δώσει πολλά, τουλάχιστον σε σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος Οκτωβρίου. Οικογενειακά θέματα έρχονται τώρα στο προσκήνιο, τα οποία μάλιστα μπορεί να έχουν σχέση και με τα οικονομικά σας.

Τοξότης
Οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-22 Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέχετε, μιας και οι μέρες αυτές  ίσως σας επιφυλάσσουν κάτι δύσκολο σε σχέση με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Γενικότερα, η οικογένεια σας απασχολεί άμεσα αυτή την περίοδο. Μην επιτρέψετε στους φίλους σας να εισχωρήσουν στα θέματα της οικογένειάς σας και να σας αναστατώσουν. Στον χώρο του σπιτιού υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, με τις μετακινήσεις, τις μετακομίσεις και τις επισκευές να μην λείπουν.Οι συναντήσεις σας με πρόσωπα κύρους μπορούν να αποδώσουν και να σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας.

Αιγόκερως
Για σας τους Αιγόκερους, παρά το γεγονός ότι είστε δυναμικοί και θέλετε να  τελειώσετε πολλές υποθέσεις,  η Παρασκευή είναι μια δύσκολη μέρα, για να έχετε συναντήσεις και   να δείτε φίλους, συγγενείς και αγαπημένα σας πρόσωπα. Αντίθετα, το Σαββατοκύριακο η Σελήνη, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας.  Οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί προς το τέλος Δεκεμβρίου την Κυριακή, πρώτη Φεβρουαρίου, μπορεί να έχετε  μια συνάντηση πολύ γλυκιά, ίσως ακόμη και ερωτική.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου, ο ανάδρομος Ερμής εξακολουθεί να φέρνει συναντήσεις και συζητήσεις  που δεν αποδίδουν, ενώ η Παρασκευή είναι μια δύσκολη ημέρα για τα οικονομικά σας, ακόμη και για τα σχέδιά σας. Βέβαια,  η Σελήνη στους Διδύμους  σας κάνει να ασχολείστε με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι πολύ καλές ημέρες για να φτιάξετε ένα πλάνο στα επαγγελματικά σας, αλλά και για να προωθήσετε οικονομικά θέματα, τα οποία αυτόν τον καιρό δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε.

Ιχθείς
Η Παρασκευή είναι μια δύσκολη μέρα για εσάς τους Ιχθύς των δύο πρώτων ημερών και απαιτεί την προσοχή σας, γιατί μπορεί να σας γεμίσει ανησυχίες για την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Η Κυριακή είναι μια πολύ καλή μέρα για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου. Το εξάγωνο Άρη -Πλούτωνα δείχνει ότι μπορεί να υπάρχουν δυνατοί φίλοι, οι οποίοι σας βοηθούν να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο.