Εδώ παπάς, εκεί παπάς… Που θα γίνει τελικά η έκθεση των καρναβαλικών στολών των Πατρινών πληρωμάτων; Όπως όλα δείχνουν οι υπεύθυνοι του Πατρινού Καρναβαλιού, άλλαξαν γνώμη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες.

Και το λέμε αυτό γιατί ενώ την Πέμπτη το απόγευμα είχαν προχωρήσει στην απόφαση η έκθεση των στολών των Πατρινών πληρωμάτων να φιλοξενηθεί στην Αγορά Αργύρη, κοινοποιώντας το μάλιστα και στην σελίδα του Carnival Patras, το πρωί της Παρασκευής άλλαξαν γνώμη και αποφάσισαν να την πραγματοποιήσουν σε αίθουσα της Veso Mare.


Εκεί δηλαδή που είχαν πει ότι θα πραγματοποιηθεί αρχικά. Πιο συγκεκριμένα η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 2 της Veso Mare δηλαδή στον χώρο όπου ήταν το Central Mare. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι έχουν ξεκινήσει και ειδοποιούν τα πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού να πάνε στον συγκεκριμένο χώρο τις στολές τους. Εκτός πια αν αλλάξουν και πάλι γνώμη στη συνέχεια. 

Η έκθεση πάντως θα ξεκινήσει στις 9 Φεβρουαρίου (και όχι στις 8 όπως είχαν πει αρχικά) και θα κρατήσει έως τις 19 του μήνα. Όσο για την Αγορά Αργύρη εκεί θα είναι και φέτος το Καρναβαλικό Κέντρο.